ΒΟΜΒΑ: Στο Νο.13 και τους Κινγκς ο Παπαγιάννης!

Τεράστια επιτυχία για το σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έγινε ντραφτ στο Νο.13 απ' τους Φοίνιξ Σανς, αλλά δόθηκε με ανταλλαγή στους Σακραμέντο Κινγκς.

ΒΟΜΒΑ: Στο Νο.13 και τους Κινγκς ο Παπαγιάννης!

Ιστορία έγραψε ο Γιώργος Παπαγιάννης! Ο σέντερ του Παναθηναϊκού έγινε ντραφτ στο Νο.13 και κατέληξε στους Σακραμέντο Κινγκς, δίπλα στον Κώστα Κουφό. Αυτή είναι η υψηλότερη θέση που επιλέγεται Έλληνας παίκτης, καθώς ο 19χρονος σέντερ ξεπέρασε το Νο.15 του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Στο Σακραμέντο ο Παπαγιάννης πηγαίνει από τους Φοίνιξ Σανς, οι οποίοι πριν από την έναρξη της διαδικασίας είχαν ανταλλάξει το Νο.13 και τα δικαιώματα του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (θα μείνει στη Φενέρμπαχτσε) για το Νο.8 και τον Μαρκίς Κρις.

Η στιγμή της ανακοίνωσης:

Ο Παπαγιάννης εξέφρασε ήδη την επιθυμία να ενταχθεί άμεσα στους "Βασιλιάδες", αυτό όμως είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τη δική τους πολιτική. Προφανώς πάντως για να τον επιλέξουν τόσο ψηλά, ως πρώτη επιλογή τους, αφενός τον πιστεύουν και αφετέρου εντυπωσιάστηκαν από τα προσόντα του.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας άσος είχε συμμετάσχει το προηγούμενο διάστημα στο work out των Φιλαδέλφεια 76ers, Φοίνιξ Σανς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Μπόστον Σέλτικς, ενώ οι Κινγκς τον παρακολουθούσαν ελέω... Βλάντε Ντίβατς, ο οποίος είχε εντυπωσιαστεί από το ταλέντο του, όπως αποδείχθηκε.

Δείτε το tweet της ανακοίνωσης:

Μάλιστα, στο άκουσμα της επιλογής του Παπαγιάννη, ο σταρ της ομάδας Ντεμάρκους Κάζινς έγραψε στο twitter: "Κύριε, δώσε μου δύναμη".

Λέτε να ζητήσει ανταλλαγή;

Δείτε τα pick από το 11 έως το 20:

Η υπογραφή του Παπαγιάννη στην κάμερα:

Εκτός από τον άσο του Παναθηναϊκού, οι Κινγκς απέκτησαν μέσω ανταλλαγής και τον Μαλάκι Ρίτσαρντσον που έγινε ντραφτ στο Νο.22 από τους Σαρλοτ Χόρνετς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Πληρώνουν το buy out και αγοράζουν Παπαγιάννη οι Κινγκς"
Τόσα θα πάρει ο Παπαγιάννης από τους Κινγκς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK