Οι Warriors βρήκαν και νέο τρόπο να κερδίζουν

Οι Κnicks ήταν καλύτεροι έως τα 10.19 για το τέλος, όταν προηγούνταν 91-86 των Warriors. Μετά έχασαν την μπάλα, με τον Kevin Durant να κάνει ρεκόρ καριέρας.

Οι Warriors βρήκαν και νέο τρόπο να κερδίζουν

Για αρχή, μια επισήμανση: τα κείμενα των ματς των Warriors στο NBA.com are powered by PlayStation. Γεγονός που όπως αναλύσαμε εκτενώς χθες, σε κείμενο που εξηγούσε επακριβώς πώς το ΝΒΑ φέρνει το τέλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, είναι απολύτως λογικό.

Αυτοί οι τύποι μπορούν να συγκριθούν σε ενέργεια και αποτελεσματικότητα, μόνο με avatar που κατευθύνεις με τηλεχειριστήριο και άρα είναι φύσει αδύνατο να κουραστούν και να εξαντληθούν. Όπως και να κάνουν λάθος.

Ο εκνευριστικά άνετος τρόπος, με τον οποίον αντιμετωπίζουν πια το σπορ οι πρωταθλητές εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα στοιχεία που κάνουν ακόμα πιο μακρινό το ενδεχόμενο να βρεθεί κάπου εδώ κοντά σύντομα κάποιος να τους πάρει το στέμμα. Τα ξημερώματα που λες, έπαιζαν με τους Knicks. Και οι Knicks έκαναν ό,τι ήθελαν, με το Golden State να δείχνει πως είναι μια ταχύτητα πίσω αυτό το βράδυ. Από ό,τι αποδείχθηκε, έκανε συντήρηση.

Ο DeMarcus Cousins κατάφερε να αποβληθεί για πρώτη φορά ως Warrior στο πρώτο δωδεκάλεπτο, από τον πάγκο, φορώντας πολιτικά!

Διαπληκτίστηκε με τον διαιτητή Scott Foster που του είπε να μην τσακώνεται με τον Enes Kanter. Και επειδή στο ΝΒΑ είναι έτη φωτός μπροστά, με το τέλος του αγώνα εξέδωσαν τα πώς και τα γιατί αυτής της αποβολής. Επισήμως.

Πίσω στο ματς, το Golden State δεν είχε ιδιαίτερα κέφια από την αρχή. Η New York είχε περισσότερη ενέργεια. Αυτό ήταν το στόρι έως το ημίχρονο, με τον τρόπο που μπήκαν οι παίκτες του Kerr στην τρίτη πράξη να δείχνει πως είναι ήδη στο επόμενο ματς.

Τελικά, άφησαν το καλύτερο για το τέλος. Από το 86-91 στα 10:19 πριν τη λήξη έφτασαν στο 128-100 στο φινάλε. Αν μετρήσεις, θα δεις πως βγαίνει 42-9. Στο 47-16 της τέταρτης περιόδου, ο Kevin Durant έδωσε 25 πόντους. Ήταν η καλύτερη επίδοση της καριέρας του, στο συγκεκριμένο δωδεκάλεπτο. Τελείωσε με 41.

Στα των Knicks, ο David Fizdale διέκρινε εφησυχασμό στους παίκτες του, στην τέταρτη περίοδο. " Έπαιξαν σαν να σκέφτονταν, τα 'χουμε πάει φανταστικά απόψε. Αρκετά". Και εγώ τώρα πρέπει να τους θυμίσω ότι είναι υποχρεωμένοι να παίζουν στο ίδιο τέμπο, για 48 αγωνιστική λεπτά. Κάθε βράδυ. Προς το παρόν, παίζουμε κολεγιακό μπάσκετ. Σταματάμε στο σαραντάλεπτο. Δεν αρκεί. Πολλώ δε με τους πρωταθλητές".

Photo: Associated Press

News 24/7

24MEDIA NETWORK