Χίλαρι ή Τραμπ; Ο Λεμπρόν Τζέιμς πήρε θέση για τις εκλογές!

Λίγες ημέρες πριν οι Αμερικανοί εκλέξουν το άτομο που θα διαδεχτεί τον Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, ο Λεμπρόν Τζέιμς άνοιξε τα χαρτιά του για το πού θα δώσει την ψήφο του (VIDEO)!

Ποιός θα είναι ο διάδοχος του Μπάρακ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο; Χίλαρι Κλίντον Ντόναλντ Τραμπ ζητούν από τους Αμερικανούς την ψήφο για να αναλάβουν καθήκοντα του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και λιγότερο από 24 ώρες πριν ο κόσμος πάει στις κάλπες η υποψήφια των Δημοκρατικών πήρε ένεση ηθικού βρισκόμενη στο Κλίβελαντ.

 

Και αυτό γιατί μαζί της στο βήμα ανέβηκε και ο αθλητής-σύμβολο της πόλης και τρις πρωταθλητής του NBA Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος τάχτηκε ανοιχτά υπέρ της ενόψει των εκλογών και κάλεσε τον αμερικανικό λαό να την στηρίξει.

 

"Υποστηρίζω την Χίλαρι επειδή θα χτίσει πάνω στην κληρονομιά που άφησε ο καλός μου φίλος, ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο "Βασιλιάς", ο οποίος έκανε μάλιστα δημόσια την πρόβλεψη πως η Χίλαρι Κλίντον θα γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία της χώρας.

 

Από την πλευρά της η αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ ευχαρίστησε τον Λεμπρόν Τζέιμς για τη στήριξή του, κάνοντας λόγο για έναν "μεγάλο πρωταθλητή εντός γηπέδου και παράδειγμα για όλους με την κοινωνική δράση του έξω από τα παρκέ".

 

Ο ΛΕΜΠΡΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΙΛΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ:

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".