"Χρυσάφι" για τον "βασιλιά" ΛεΜπρόν

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ανανέωσε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Καβαλίερς και θα γίνει πλουσιότερος κατά 100 εκ. δολάρια. Διαβάστε για τη μυθική συμφωνία.

"Χρυσάφι" για τον "βασιλιά" ΛεΜπρόν

Νέο τριετές συμβόλαιο που θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 100 εκ. δολλαρίων, συμφώνησε να υπογράψει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Σύμφωνα με το Spotrac, ο "βασιλιάς" θα πάρει 30.9 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν 2016-2017, 33.2 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν 207-2018 και άλλα 35.6 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν 2018-2019, εκτός αν κάνει χρήση της οψιόν και μείνει ελεύθερος για να πάρει στα 35 του μια τελευταία πολυετή συμφωνία.

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά, ο κορυφαίος σούπερ σταρ του ΝΒΑ δεν το... κουνάει από το Κλίβελαντ και ετοιμάζεται πλέον να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο και να οδηγήσει τους Καβαλίερς ξανά στην κορυφή.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός ότι από την αρχή όλα έδειχναν ότι ο "βασιλιάς" είχε αποφασίσει να γίνει free agend, ώστε να υπογράψει ένα καλύτερο συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ντουράντ: Ρίψασπις ή πραγματιστής;
ΝΒΑ και Κίνα αποψιλώνουν την Ευρωλίγκα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK