VIDEO: H MVP του WNBA κατά του σεξισμού

H MVP του WNBA Ελενα Ντέλε Ντον επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό στις ΗΠΑ και όχι μόνο σε θέμα σεξισμού. Τα καταφέρει ή όχι, αξίζει πάντως τον κόπο.

VIDEO: H MVP του WNBA κατά του σεξισμού

Η Ελενα Ντελε Ντον είναι ίσως το πιο "καυτό" όνομα στο χώρο το WNBA.

MVP του πρωταθλήματος πέρυσι, παίκτρια των Σικάγο Σκάι, είναι έτοιμη να κατακτήσει τη δόξα με τις εκπληκτικές δυνατότητές της αν δεν το έχει ήδη κάνει.

Η 26χρονη σταρ όμως έχει ένα παράπονο. Συχνά στις ΗΠΑ την αντιμετωπίζουν με απαξιωτικό τρόπο επειδή είναι γυναίκα ή απλά στέκονται στην εξωτερική εμφάνιση (ομολογουμένως πολύ καλή).

Στο VIDEO που παραθέτουμε θα δείτε την Ντον να διαβάζει σεξιστικά tweets για την ίδια και το WNBA (του τύπου, "οι γυναίκες δεν μπορούν να παίξουν μπάσκετ" κτλ) σε μία προσπάθεια που κάνει να ευαισθητοποιήσει το κοινό.

Η ίδια πάντως, με 95% στις βολές την περασμένη σεζόν και τρεις παρουσίες στα all star του WNBA αποδεικνύει στην πράξη ότι οφείλουμε να την προσέχουμε πρώτα για τα μπασκετικά της προσόντα και ύστερα για οτιδήποτε άλλο.

This WNBA Star is So Over Sexism in Sports — and She’s Doing S...

WNBA star Elena Delle Donne is setting records alongside her male counterparts . . . and refusing to let sexist haters off the hook.

Δημοσιεύτηκε από PopSugar Celebrity στις Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK