Ευστόχησε από το κέντρο, αλλά έχασε τα 38.000 δολάρια!

Μία απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ. Νεαρός πήρε μέρος σε διαγωνισμό στο ημίχρονο, ευστόχησε σε σουτ από το κέντρο και όλοι πανηγύρισαν το βραβείο των 38.000 δολαρίων. Έλα όμως που τελικά τα... έχασε! Διαβάστε το λόγο.

Τον λένε Τζάκσον Λογκσντόν και σίγουρα πρέπει να αισθάνεται ως ο πιο άτυχος άνθρωπος στον πλανήτη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Πήρε μέρος στο event με το σουτ από το κέντρο του γηπέδου, ευστόχησε, αλλά δεν πήρε τα... φράγκα!

Ο λόγος; Σύμφωνα με τους κανόνες, ο Τζάκσον έχει αγωνιστεί τα τελευταία έξι χρόνια σε σχολικό επίπεδο σε ομάδα μπάσκετ, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Έτσι, αν και έκανε όλη τη διαδικασία, τον ενημέρωσαν την επόμενη μέρα πως... ακυρώθηκε η συμμετοχή του! Πάνε τα 38.000 δηλαδή!

wave3.com-Louisville News, Weather & Sports

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.