Ξεπέρασε το όριο η λατρεία για τους Ουίλιαμσον και Μπολ!

Δεν έχουν πάει καν στο κολλέγιο ακόμα και ήδη θεωρούνται σούπερ σταρ του αμερικάνικου μπάσκετ. Οι Ουίλιαμσον και Μπολ βούλιαξαν το Λας Βέγκας και έριξαν... άκυρο στον Λεμπρόν!

Chino Hills' Lamelo Ball, left, goes to the basket against De La Salle's Jordan Ratinho during the second half of the CIF boys' Open Division high school basketball championship game Saturday, March 26, 2016, in Sacramento, Calif. Chino Hills won 70-50. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
Chino Hills' Lamelo Ball, left, goes to the basket against De La Salle's Jordan Ratinho during the second half of the CIF boys' Open Division high school basketball championship game Saturday, March 26, 2016, in Sacramento, Calif. Chino Hills won 70-50. (AP Photo/Rich Pedroncelli) AP

Χιλιάδες άτομα αποκλεισμένα έξω από το γήπεδο τρεις ώρες πριν από το τζάμπολ. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε επιφυλακή αφού κλήθηκε από νωρίς λόγω του φόβου να προκληθούν τραυματισμοί από την πολυκοσμία. Εκατοντάδες άτομα υποχρεώθηκαν από την αστυνομία να βγουν από το γήπεδο που ήταν ήδη «πηγμένο» από διπλάσιο από το επιτρεπόμενο κόσμο.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς που είχε δηλώσει ότι θα πήγαινε στο ματς ενημερώθηκε να μη το κάνει αφού το πλήθος ήταν αδύνατον να ελεγχθεί.

Για ποιών τη χάρη έγιναν όλα τα παραπάνω τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Λας Βέγκας; Για δύο παίκτες που θα απασχολήσουν μετά το… 2020 το παγκόσμιο μπάσκετ, τους δύο κορυφαίους μπασκετμπολίστες γυμνασίων, τον Ζάιον Ουίλιαμσον και τον μόλις 15χρονο ΛαΜέλο Μπολ.

Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί εβδομάδες πριν ανάμεσα στην ομάδα του Ζάιον, τους SC Supreme και την ομάδα του Μπολ, τους Big Ballers. Το κοινό υποδέχθηκε με… ουρλιαχτά την είσοδο των δύο σούπερ-σταρ, παραφρονούσε ακόμη και όταν κάρφωναν στην προθέρμανση και τελικά αποζημιώθηκε για το… στριμωξίδι από το θέαμα.

Η ομάδα του Ζάιον νίκησε 104-92 με τον ίδιο να τελειώνει το ματς με 31 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. Ο Μπολ τα έδωσε… όλα με 36 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Κρατήστε αυτά τα δύο ονόματα, θα τα ακούτε πολύ πιο συχνά στο μέλλον…

AP Photo/Rich Pedroncelli

News 24/7

24MEDIA NETWORK