Μπουνιές σε αγώνα μπάσκετ φημισμένων κολεγίων

Το μπάσκετ είναι ανδρικό άθλημα, μερικές φορές ωστόσο, τα πράγματα παρεξηγούνται. Στον αγώνα του Cincinnati με το Xavier δυο παίκτες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, κάποιος ξέφυγε κι έριξε ένα σπρώξιμο σε αντίπαλο και τότε η συμπλοκή ήταν γεγονός...

Μπουνιές σε αγώνα μπάσκετ φημισμένων κολεγίων

Το video μιλά από μόνο του. Ο αγώνας ήθελε 10'' για να τελειώσει, το Xavier ήταν μπροστά με 76-54, άρα δεν υπήρχε ένταση λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, ο Του Χολογουέι των Musketeers και ο Τζιλόουν Γκουίν του Cincinnati λογομάχησαν και ο πρωτοετής Ντέσμιν Γουέλς θέλησε να υπερασπιστεί το συμπαίκτη του. Με ποιον τρόπο; Σώριασε στο έδαφος τον ανυποψίαστο Γκουίν, για να ακολουθήσει γενική σύρραξη και ο Κένι Φριζ να ρίξει ένα κροσέ στον Γιάνσι Γκέιτς, γεγονός που προκάλεσε τιμωρίες και δηλώσεις περί ντροπιαστικών φαινομένων.

Το περίεργο, πάντως, γιατί επεισόδια τέτοιου τύπου έχουμε ξαναδεί, προέκυψε από τη στάση του Χολογουέι, ο οποίος δήλωσε: « Είμαστε η πιο σκληρή ομάδα. Είμαστε μεγάλοι άνδρες εκεί. Έχουμε πολλούς γκάνγκστερς εκεί έξω. Όχι αλήτες, αλλά σκληρούς παίκτες στο παρκέ. Βγήκαμε εκεί έξω και τους καθαρίσαμε. Αυτό είναι το μότο μας: καθαρίστε τους. Κι αυτό τους κάναμε».

Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχει πρόβλημα εκεί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK