Στην κορυφή του NCAA το Βιλανόβα με τρομερό ΝτιΒιτσέντζο!

Ο φανταστικός ΝτιΒιτσέντζο έκανε... παπάδες στον τελικό του NCAA και βοήθησε το Βιλανόβα να σηκώσει την κούπα των πρωταθλητών, στον τελικό με το Μίσιγκαν που τελείωσε 79-62 (VIDEOS)!

Στην κορυφή του NCAA το Βιλανόβα με τρομερό ΝτιΒιτσέντζο!
AP PHOTO/DAVID J. PHILLIP

Το Βιλανόβα επιβεβαίωσε τον τίτλο του "φαβορί" της διοργάνωσης, κάνοντας... πάρτι στο παρκέ του "Alamodome" του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NCAA με αντίπαλο το Μίσιγκαν, το οποίο και συνέτριψε με σκορ 79-62.

Οι "Wildcats" που κατέκτησαν την δεύτερη κούπα μέσα σε τρία χρόνια, έκαναν επίδειξη δύναμης και προσέφεραν απίστευτο θέαμα μπροστά σε κάτι παραπάνω από 60.000 κόσμο.

Όχι μόνο γιατί καθάρισαν από νωρίς την "μπουγάδα" αφήνοντας το Μίσιγκαν αρκετά πίσω στο σκορ, αλλά και γιατί κατάφεραν να "κλειδώσουν" το ματς στα πρώτα λεπτά του δεύτερου 20λεπτου, πετυχαίνοντας ρεκόρ εύστοχων τριπόντων, 26στο σύνολο, σε Final Four του NCAA.

Για τους νικητές, κορυφαίος ήταν ο 21χρονος χαρισματικός γκαρντ Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο, ο οποίος τελείωσε τον τελικό με 31 πόντους και 5/7 τρίποντα και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

News 24/7

24MEDIA NETWORK