Το αντίπαλον δέος του Σκουρτόπουλου στο Ισραήλ είναι... πρώην πράσινος

Το Ισραήλ, εκ των τριών αντιπάλων της Εθνικής στην πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, βρήκε νέο προπονητή. Και είναι παλιός γνώριμος του ελληνικού μπάσκετ, αλλά δεν είναι ο Σβι Σερφ!

Στις 27 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο το Ισραήλ θα εμφανιστεί με νέο ομοσπονδιακό. Όχι όποιον κι όποιον. Έναν προπονητή που το ελληνικό κοινό γνώρισε ως παίκτη και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού λάτρεψαν, μολονότι έπαιξε μονάχα δυο σεζόν (1999-2001) με τα πράσινα. Συνδυάζοντας την παρουσία του με την ευρω-κούπα στη Θεσσαλονίκη.

Το μαρτυρήσαμε ήδη! Ναι, όντως, ο Όντεντ Κάτας, που ήταν στην Νέων που έπαιξε τελικό Ευρωμπάσκετ (χάνοντας από την Ελλάδα), ανέλαβε την αναδιοργάνωση του εθνικού συγκροτήματος ανδρών (αντί του Ερέζ Εντελστάιν) με στόχο πρώτα να το βάλει στο σωστό δρόμο και κατόπιν, αν είναι εφικτό, στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

Ο Κάτας είναι προπονητής από τα 27 του, διότι οι τραυματισμοί τον τέλειωσαν ως παίκτη, και έχει εργαστεί σε Γκαλίλ Ελιόν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γκιλμπόα, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Χάποελ Εϊλάτ και Χαποέλ Τελ Αβίβ, κατακτώντας και πρωτάθλημα.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.