"Αντίο" στους Αργεντινούς από τον Τζινόμπιλι

Ο Μανού Τζινόμπιλι αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της Αργεντινής στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της καριέρας του.

"Αντίο" στους Αργεντινούς από τον Τζινόμπιλι

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο Μανού Τζινόμπιλι, μετά από τη νίκη της εθνικής Αργεντινής επί της Γαλλίας σε φιλικό προετοιμασίας στην Κόρντομπα, το οποίο πιθανόν να ήταν το τελευταίο μπροστά στο κοινό της πατρίδας του.

Ο εμβληματικός γκαρντ της "αλμπισελέστε" μίλησε στους δημοσιογράφους μετά από τον αγώνα σχεδόν με δάκρυα στα μάτια, αποθεώνοντας τους φιλάθλους.

"Ήταν εκπληκτικό κοινό. Αισθάνομαι φοβερά για την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε περήφανοι που πετύχαμε ό,τι πετύχαμε και σας ευχαριστώ όλους. Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε να εκπροσωπούμε τη χώρα όλο αυτό το διάστημα".

Ο 39χρονος άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς θα συνεχίσει για (τουλάχιστον) έναν χρόνο την καριέρα του στο NBA, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα ολοκληρώσει αυτήν με το εθνόσημο στο στήθος αμέσως μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του NBA με τα "σπιρούνια" άρχισε τη διεθνή καριέρα του το 1998, με το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο της Αθήνας. Έξι χρόνια αργότερα, ξανά στη χώρα μας, κατέκτησε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, ενώ κατέκτησε και το χάλκινο τέσσερα χρόνια μετά. Το 2002 βρέθηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο της Ινδιανάπολης, ενώ μετράει δύο χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο στα Πρωταθλήματα Αμερικής και ένα αργυρό στο Πρωτάθλημα Νότιας Αμερικής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK