Η πρώτη απώλεια: εκτός Dream Team ο Πολ

Ο Κρις Πολ έθεσε εαυτόν εκτός Dream Team για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η πρώτη απώλεια: εκτός Dream Team ο Πολ

Αν και δις χρυσός ολυμπιονίκης ο Κρις Πολ πήρε την απόφαση να μην ενισχύσει την εθνική μπάσκετ των ΗΠΑ στους Αγώνες του Ρίο.

Ο πλέι μέικερ των Λος Άντζλες Κλίπερς, ίσως ο καλύτερος πόιντ γκαρντ τούτη τη στιγμή στο ΝΒΑ, έκρινε σκόπιμο να ξεκουραστεί για ακόμη ένα καλοκαίρι και ν' ανοίξει το δρόμο σ' εκείνους που όντως θέλουν να βρεθούν στο κορυφαίο μπασκετικό γεγονός του πλανήτη για το 2016.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Λι Τζένκινς του " Sports Illustrated", με τον οποίο και μίλησε ο 30χρονος πόιντ γκαρντ. " Νιώθω το κορμί μου να μού λέει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω το χρόνο", ανέφερε ο Πολ, αποκαλύπτοντας ένα διάλογο που είχε με το γιο του. Ο 7χρονος Κρις τζούνιορ τον ρώτησε 'μπαμπά, θα ξαναπαίξεις στους Ολυμπιακούς ξανά' και αυτός απάντησε πως "αν και ένα μέρος του εαυτού μου ήθελε να πει ναι, του είπα πως θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί σου".

Στην ίδια κουβέντα ο χαρισματικός γκαρντ θυμήθηκε το κάζο των ΗΠΑ από την Εθνική Ελλάδας, το 2006. "Θυμάμαι να κάθομαι στα αποδυτήρια και να προσπαθώ να βρω τον τρόπο που θα γυρίσουμε πίσω". Αλήθεια ήταν πως επρόκειτο για μια σοκαριστική εμπειρία για τους Αμερικανούς, οι οποίοι έκτοτε δεν έχασαν σε κανένα παιχνίδι διεθνούς διοργάνωσης!

News 24/7

24MEDIA NETWORK