Όλοι πλην Τόμιτς στο προολυμπιακό

Ο Άντε Τόμιτς δεν θα ενισχύσει την Κροατία στο προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο, αφού αποφάσισε να ξεκουραστεί.

Όλοι πλην Τόμιτς στο προολυμπιακό

Η ομοσπονδία της Κροατίας είναι μεταξύ αυτών που βρίσκονται στο στόχαστρο της FIBA λόγω Euroleague και ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν η εθνική ομάδα θα πάρει μέρος στο προολυμπιακό τουρνουά της Ιταλίας. Παρόλα αυτά ο εκλέκτορας Άτσα Πέτροβιτς θέλει να είναι έτοιμος και κάθε περίπτωση και ανακοίνωσε την προεπιλογή.

Από αυτήν λείπει το όνομα του Άντε Τόμιτς, ο οποίος αποφάσισε να ξεκουραστεί για ένα καλοκαίρι. Το ίδιο και ο γερόλυκος Μάρκο Πόποβιτς, ο οποίος εξήγησε πως παρά την εκπληκτική χρονιά στη Φουενλαμπράδα δεν μπορεί να βοηθήσει λόγω του καταπονημένου κορμιού του.

Στη λίστα με τους 26 παίκτες ο Πέτροβιτς συμπεριέλαβε τρεις νατουραλιζέ, εκ των οποίων μόνο τον ένα μπορεί να δηλώσει στο φινάλε, ενώ κανονικά υπολογίζονται οι τρεις NBAers, Χεζόνια, Μπογκντάνοβιτς και Ρούντεζ.

Συνολικά προσκάλεσε τους Ούκιτς (Καντού), Στίπτσεβιτς (Σάσαρι), Λαφαγέτ (Μιλάνο), Ντρέιπερ (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Πίλεπιτς (Τσεντεβίτα), Ντέλας (Τσεντεβίτα), Σίμον (Μιλάνο), Μπογκντάνοβιτς (Νετς), Χεζόνια (Μάτζικ), Κρούσλλιν (Τσιμπόνα), Μπάμπιτς (Τσεντεβίτα), Μπόζιτς (Ζάγκρεμπ), Ρούντεζ (Τίμπεργουλβς), Σάκιτς (Ακαντέμικ), Σάριτς (Εφές), Μπέντερ (Μακάμπι Τ.Α), Αράποβιτς (Τσεντεβίτα), Ντούκαν (Μπίγκχορνς), Ραντόσεβιτς (Μπάμπεργκ), Μπίλαν (Τσεντεβίτα), Ζόριτς (Τσεντεβίτα), Πλάνινιτς (Μπασκόνια), Χάμιλτον (Βαλένθια), Ζούμπατς (Μέγκα Βιζούρα), Ζίζιτς (Τσιμπόνα), Σόμπιν (Φουενλαμπράδα)

Η Κροατία είναι μεταξύ των πιθανών αντιπάλων της Ελλάδας στο δρόμο για την πρωτιά στο προολυμπιακό του Τορίνο και την πρόκριση στους Αγώνες του Ρίο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK