Αντιντόπινγκ στην πρωινή προπόνηση της Εθνικής

Όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης, υποβλήθηκαν σε έλεγχο αντιντόπινγκ τρεις Έλληνες διεθνείς.

Αντιντόπινγκ στην πρωινή προπόνηση της Εθνικής

Πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης της Εθνικής ομάδας, υποβλήθηκαν σε έλεγχο αντιντόπινγκ οι Γιάννης Μπουρούσης, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στράτος Περπέρογλου οι οποίοι απουσίαζαν όταν είχε διενεργηθεί ο σχετικός έλεγχος στην υπόλοιπη ομάδα.

Παράλληλα θυμίζουμε ότι όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία, ο Κώστας Σλούκας τέθηκε εκτός Εθνικής ομάδας μετά από την τελική συζήτηση που είχε με τον Φώτη Κατσικάρη και την απόφαση που πήρε στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Σλούκας ενημέρωσε για την εξέλιξη της υγείας του σε ό,τι αφορά το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα του, ανέφερε ότι υπάρχει βελτίωση και ενδεχομένως να κατάφερνε μέχρι τα κρίσιμα παιχνίδια να είναι σε θέση να συμμετάσχει για κάποια λεπτά, χωρίς όμως αυτό να είναι το πιθανότερο και χωρίς να έχει κάνει προπονήσεις μέχρι τότε παρά μόνο θεραπείες.

Από την ώρα, όμως, που αυτή η προοπτική δεν παρουσιάστηκε ως δεδομένη, ο Κατσικάρης έκρινε ότι δεν μπορούσε να πάρει τόσο μεγάλο ρίσκο για την ομάδα και να διατηρεί ένα καθεστώς αμφιβολίας ενώ θα έχουν αρχίσει οι επίσημες υποχρεώσεις, ευχαρίστησε τον Σλούκα για την προσπάθεια που κατέβαλε και τον ενημέρωσε ότι η ομάδα θα πορευτεί χωρίς αυτόν στη συνέχεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK