Κατσικάρης: "Δεν έχω αποφασίσει ποιους θα κόψω"

Σε δηλώσεις του σε τουρκικό μέσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώτης Κατσικάρης μίλησε για τα παιχνίδια της Εθνικής με την Τουρκία, την προετοιμασία για το Προολυμπιακό, αλλά και το ποιους σκέφτεται να "κόψει" από την αποστολή.

Κατσικάρης: "Δεν έχω αποφασίσει ποιους θα κόψω"

Μετά τη δεύτερη φιλική νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Τουρκία (75-70), ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώτης Κατσικάρης μίλησε στο τουρκικό " Basketball.com.tr" για τα φιλικά της Εθνικής, την προετοιμασία για το Προολυμπιακό, αλλά και το ποιους σκέφτεται να "κόψει" από την αποστολή.

Πιο συγκεκριμένα ο Κατσικάρης δήλωσε:

"Καταρχάς ξέρουμε τη δύσκολη κατάσταση για να προετοιμαστούμε, έχουμε πολύ λίγο χρόνο για ένα τόσο μεγάλο τουρνουά όπως το προολυμπιακό. Για εμάς που έχουμε πολλές αλλαγές στην ομάδα, αρκετούς νέους και μας έχουν "πληγώσει" και τραυματισμοί, πιστεύω ότι είμαστε σε καλή φόρμα.

Τα δύο παιχνίδια με την Τουρκία ήταν διαφορετικά. Ήμασταν πιο επιθετικοί στην Αθήνα, εκμεταλλευτήκαμε τα φυσικά προσόντα των αθλητών μας και σκοράραμε πολλούς πόντους. Μου άρεσε πολύ και το παιχνίδι στην Τουρκία, ήταν πιο κλειστό. Δεν ήξερες τι θα γίνει στο τέλος. Ήταν κλειστό το σκορ, κάθε μπάλα ήταν σημαντική. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που τελείωσε.

Δεν είμαστε έτοιμοι για να πω την αλήθεια. Θα θέλαμε να ήμασταν πιο προετοιμασμένοι αλλά δεν έχουμε χρόνο. Μου αρέσει το iq των παικτών μου, η εξυπνάδα τους στο γήπεδο, τα πράγματα που κάνουν, αλλά δεν έχουν φτάσει στο 100%. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε έτοιμοι.

Δεν έχω αποφασίσει ποιους θα κόψω από την αποστολή. Πάντα αυτή η διαδικασία είναι η πιο δύσκολη. Έχουμε 15 παίκτες, ξέρουμε το πρόβλημα του Σλούκα, θα περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι και αν μπορεί να βοηθήσει. Ο Περπέρογλου θα έρθει και θα είναι σημαντικός για εμάς. Θα πρέπει να "κόψω" δύο παίκτες. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει να αποφασίσω τις επόμενες ημέρες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK