Κατσικάρης: "Φτιάχνουμε μια ομάδα για το μέλλον"

Ο Κατσικάρης σχολίασε την εμφάνιση της Εθνικής στο πρώτο φιλικό πριν από το προολυμπιακό.

Κατσικάρης: "Φτιάχνουμε μια ομάδα για το μέλλον"
Κατσικάρης Ελλάδα

Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα του Φώτη Κατσικάρη σε ό,τι έχει να κάνει με τους στόχους της Εθνικής ομάδας, αφού δεν τον αφορά μονάχα η πρόκριση στους Ολυμπιακούς αλλά και η δημιουργία ενός συνόλου που θα πρωταγωνιστήσει στο μέλλον.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε μετά το ευρύ 78-52 επί της Τουρκίας: " Μου άρεσε η διάθεση στην άμυνα και πώς χρησιμοποιούσαμε τα χέρια, βάλαμε πόντους και στον πρώτο αιφνιδιασμό και στο τρανζίσιον. Θέλουμε ταχύτητα, αλλά δεν μπορούσαμε να περιμένουμε το τέλειο. Χρειαζόμαστε καλύτερη άμυνα στο παρκέ και πάνω από τη στεφάνη γιατί έχουμε τους παίκτες.

Θέλουμε να σκοράρουμε πριν οργανωθεί η αντίπαλη άμυνα. Δεν έχουμε πολύ καλό πικ εν ρολ παιχνίδι, θα παίξουμε διαφορετικό τρόπο με κίνηση της μπάλας, με λόου ποστ παιχνίδι. Ο Μπουρούσης δεν είναι ακόμη στην καλύτερη κατάσταση, θα έρθει και ο Στράτος. Κάθε μέρα θα κερδίζουμε και κάτι. Δεν μπορεί να μειωθεί ο πόνος του Σλούκα σε μια ημέρα. Το ξέρουμε και το ξέρει, δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Η Τουρκία δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να βρούμε αντιπάλους του προφίλ της Κροατίας ή της Ιταλίας. Ήταν απλώς ένα δείγμα. Φτιάχνουμε μια ομάδα για το μέλλον".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ελλάδα - Τουρκία 78-52

News 24/7

24MEDIA NETWORK