Τα φιλικά της Εθνικής πριν το Προολυμπιακό

Τρία δυνατά τεστ, δύο με την Τουρκία και ένα με τη Σερβία, θα δώσει η Εθνική Ελλάδας πριν συμμετάσχει στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Τορίνο. Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες.

Τρεις φιλικές αναμετρήσεις θα δώσει η Εθνική Ελλάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό Τουρνουά του Τορίνο (4-9 Ιουλίου).

Η "γαλανόλευκη" θα αντιμετωπίσει στις 23 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ την Τουρκία, ενώ τρεις ημέρες αργότερα οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στην Κωνσταντινούπολη. Το τελευταίο παιχνίδι, πριν το τουρνουά, θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου στο Βελιγράδι κόντρα στη Σερβία.

Στο Προολυμπιακό Τουρνουά η Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα με το Ιράν (4/7), την επόμενη μέρα έχει ρεπό και στις 6/7 θα αντιμετωπίσει το Μεξικό. Στις 7 Ιουλίου θα υπάρχει ρεπό για όλες τις ομάδες, την επόμενη μέρα θα γίνουν τα χιαστί παιχνίδια και στις 9 Ιουλίου ο τελικός.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.