Απαρνήθηκε τα πράσινα ο Λάνγκφορντ

Ούτε στην Ούνιξ ούτε στον Παναθηναϊκό θα παίξει του χρόνου ο Κέβιν Λάνγκφορντ, ο οποίος υπέγραψε στην κινεζική Σενζέν.

Απαρνήθηκε τα πράσινα ο Λάνγκφορντ

Ο Παναθηναϊκός ήλπιζε ότι θα κερδίσει τη μάχη για την απόκτηση του Κέβιν Λάνγκφορντ, αποδείχθηκε όμως πως οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του. Διότι ο Αμερικανός προτίμησε τα πολλά χρήματα των Κινέζων, υπογράφοντας στη Σενζέν Λέοπαρντς, και όχι την πρόκληση να παίξει σε μια ομάδα όπως το "τριφύλλι" με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρωλίγκα.

Στα 33 του ο Λάνγκφορντ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της περασμένης σεζόν παίζοντας στην Ούνιξ. Επειδή όμως εφέτος η ρωσική ομάδα δεν θα παίξει στην κορυφαία διοργάνωση και θα μειώσει το μπάτζετ της, υπό τον Δημήτρη Πρίφτη, προτιμήθηκε να τον αφήσει να φύγει για ν' απαλλαγεί από το ποσό του συμβολαίου του (1.8 εκατομμύρια).

Προφανώς ο Παναθηναϊκός δεν ήταν δυνατόν να του προσφέρει τόσα χρήματα και η δελεαστική πρόταση της κινέζικης ομάδας έφραξε το δρόμο προς την Αθήνα. Ο Αμερικανός ήταν ένας παίκτης που κάλυπτε τα "θέλω" του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος σε συνεργασία με τη διοίκηση των "πρασίνων" θα πρέπει να ενεργοποιήσει εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της περιφέρειας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK