Κοίτα να δεις τι κατάφεραν οι εφεδρείες της Εθνικής...

Η Εθνική ομάδα επανήλθε στην πρώτη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης χάρη στ' αποτελέσματα που έφεραν οι... μη διεθνείς του Σκουρτόπουλου στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ!

Μπορούν τα παλικάρια; Ρητορικό το ερώτημα. Γιατί αποδείχθηκε πως μπορούν και παραμπορούν (να σηκώσουν το βάρος της φανέλας). Ο μόνιμος Γιάννης Μπουρούσης, ο παλιός Παναγιώτης Βασιλόπουλος κι όλοι όσοι κλήθηκαν να υπηρετήσουν την Εθνική ομάδα όχι μόνο ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις, αλλά με το 4/4 στην πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου την έφεραν στην πρώτη 10άδα της κατάταξης της FIBA.

Σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, η "επίσημη αγαπημένη" κέρδισε δύο θέσεις και πλασαρίστηκε 9η. Μπροστά από την Αυστραλία, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, αλλά πίσω από ΗΠΑ, Ισπανία, Γαλλία, Σερβία, Αργεντινή, Λιθουανία, Σλοβενία και Κροατία.

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.