Μουράτος: "Θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται"

Ο Βασίλης Μουράτος μίλησε για την πρόκριση της Εθνικής Εφήβων στη 2η φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, τον αντίπαλο στους "16", αλλά και την πιθανότητα η Ελλάδα να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο.

Μουράτος: "Θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται"
INTIME SPORTS

Η Εθνική Εφήβων προκρίθηκε αήττητη στη β' φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Κρήτης. Στο ντέρμπι κορυφής νίκησε 69-60 τη Σερβία, κατέκτησε την πρωτιά του ομίλου και την Τετάρτη αντιμετωπίζει την Τυνησία στο δρόμο για την 8άδα της διοργάνωσης. Ο γκαρντ της εθνικής ομάδας Κ19, Βασίλης Μουράτος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 γι' αυτή την επιτυχία.

Για τη νίκη επί της Σερβίας: "Ήταν το δυσκολότερο παιχνίδι των ομίλων και ήταν πολύ σημαντικό και για αυτή τη φάση και για τη συνέχεια. Η νίκη αυτή μας δίνει ψυχολογία για να προχωρήσουμε πιο δυνατά. Ο κόσμος ήταν ο εκτός παίκτης μας και μας βοήθησε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την παρουσία του κόσμου, τόσο στο παιχνίδι με τη Σερβία, όσο και στα προηγούμενα. Επιθυμούμε να είναι το γήπεδο γεμάτο, για να παίρνουμε ώθηση. Έτσι θα συνεχίζουμε με νίκες και θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Για τον επόμενο αντίπαλο της εθνικής, την Τυνησία: "Είναι μία ομάδα που δεν έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τη νίκη επί της Σερβίας και τα πανηγύρια και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον επερχόμενο αγώνα. Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο".

Για το αν θεωρεί ότι η εθνική μπορεί να πάρει μετάλλιο: "Εμείς κοιτάμε αγώνα με τον αγώνα. Είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουμε, στην αυριανή ημέρα και τίποτα παραπάνω Μόνο έτσι θα δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 100%, χωρίς, δηλαδή, μακρινούς στόχους. Με αυτή την τακτική θα φτάσουμε ψηλά".

Διαβάστε ακόμα:

Ελλάδα - Σερβία 69-60

News 24/7

24MEDIA NETWORK