Η ποδοσφαιρική ομάδα του Καρμέλο Άντονι στο Πουέρτο Ρίκο

Ο Καρμέλο Άντονι έκανε άνοιγμα στο χώρο του ποδοσφαίρου, δημιουργώντας τη δική του ομάδα στο Πουέρτο Ρίκο, με στόχο την προώθηση του αθλήματος στο νησί της Καραϊβικής.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Καρμέλο Άντονι στο Πουέρτο Ρίκο

Ο φόργουορντ των Νιου Γιορκ Νικς, Καρμέλο Αντόνι ταξίδεψε στο νησί που γεννήθηκε ο πατέρας του, το Πουέρτο Ρίκο και ο λόγος ήταν για να αποκτήσει τα δικαιώματα, ούτως ώστε να φτιάξει τη δική του ποδοσφαιρική ομάδα.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον αστέρα του NBA να στραφεί στο χώρο του ποδοσφαίρου -και δη στο Πουέρτο Ρίκο- ήταν δύο. Αφενός, για να συσφίξει τις σχέσεις του με τη γενέτειρα του πατέρα του και αφετέρου για να δώσει ξανά πνοή στο αγαπημένο άθλημα των κατοίκων.

"Αποφάσισα να δημιουργήσω αυτή την ομάδα, προκειμένου να αναβιώσει το ποδόσφαιρο στο Πουέρτο Ρίκο αλλά και να ενισχύσω το αθλητικό προφίλ και τον πολιτισμό του νησιού", αναφέρει η ανακοίνωση του Άντονι.

Ο στόχος του Καρμέλο, είναι η "Puerto Rico FC" να αγωνίζεται από τον Ιούλιο του 2016 στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος των Η.Π.Α. Τελευταία επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα στο Πουέρτο Ρίκο, ήταν η "Puerto Rico Islanders" η οποία διαλύθηκε το 2012 ελέω οικονομικών προβλημάτων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK