Ο Αλιμπίγεβιτς έγινε στον πάγκο... Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς μαζί!

Ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς είναι μόλις 31 ετών όμως δεν... καταλαβαίνει τίποτα όντας στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα. Δείτε το τελευταίο του ξέσπασμα με "θύματα" 3 παίκτες του (VIDEO)!

Ο Αλιμπίγεβιτς έγινε στον πάγκο... Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς μαζί!

Η σερβική σχολή μπάσκετ δεν διαθέτει μόνο κορυφαίους προπονητές που ξέρουν τα μυστικά του αθλήματος καλύτερα από τον καθένα αλλά και άκρως δυναμικές φιγούρες που προκειμένου να πάρουν το 100% από κάποιον παίκτη τους, δεν διστάζουν να καταφύγουν σε κάθε είδους "μέσο".

Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, με τον "Ζοτς" και τον "Σοφό" να έχουν πρωταγωνιστήσει σε αρκετά εντυπωσιακά σκηνικά όπου την.. έπεσαν σε παίκτες τους για να τους αφυπνίσουν, και φαίνεται πως και οι νεότεροι της σχολής των πλάβι έχουν επηρεαστεί.

Τελευταίο παράδειγμα αυτό του Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς, με τον νεαρό τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα να εκνευρίζεται βλέποντας νωχελικούς τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ιγκοκέα για την Αδριατική Λίγκα και να... εκρήγνυται σε τάιμ άουτ!

"Θέλετε να ρίξω σφαλιάρα και στους τρεις σας; Σε εσένα (σ.σ. τον Στέφαν Γιάνκοβιτς), τον Νταβίντοβακ και τον Ντόμπριτς! Γιατί γαμ@@@ παίζετε έτσι; Εξηγήστε μου..."

Εξήγηση δεν πήρε, πάντως η ομάδα του πήρε τη νίκη με 82-76...

News 24/7

24MEDIA NETWORK