Έχασε την Ευρωλίγκα, σιγά μην ξέφευγε το πρωτάθλημα του Ζοτς!

Στην Ευρωλίγκα δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της όμως στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσε τα κατάφερε με χαρακτηριστική ευκολία, κάνοντας... πλάκα στους τελικούς κόντρα στην Τόφας.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Πέρυσι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς κόντεψε να γίνει... εθνικός ήρωας στην Τουρκία καθώς όχι μόνο την οδήγησε στην κορυφή στο πρωτάθλημα της αλλά και σε αυτήν της Ευρώπης για πρώτη φορά μάλιστα στην ιστορία της μέσω της κατάκτησης της Euroleague.

Φέτος δεν μπόρεσε να κάνει το back-to-back αν και έφτασε πολύ κοντά στο στόχο (ας όψεται η Ρεάλ για αυτό που ήταν αποφασισμένο στον τελικό να φτάσει στον μαγικό αριθμό "10" όσον αφορά στις κατακτήσεις) όμως εντός των συνόρων ο "Ζοτς" έχει κάνει την ομάδα του... τρένο που δεν έχει αντίπαλο.

Αυτό το διαπίστωσε με τον πλέον οδυνηρό τρόπο η παρτενέρ τους στους τελικούς, Τόφας, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να σκορπίζει με 32 πόντους διαφορά την αντίπαλό της (96-64) το βράδυ της Πέμπτης και να πανηγυρίζει το τρίτο σερί πρωτάθλημα, κάνοντας 4-1 το σκορ στη σειρά των τελικών.

Σημειώνεται πως ο Γουαναμέικερ αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης στη σειρά των τελικών για την Φενέρμπαχτσε ενώ ο Κώστας Σλούκας ολοκλήρωσε το τελευταίο επίσημο ματς της σεζόν με 6 πόντους ((3/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 8 ασίστ) σε 18 λεπτά συμμετοχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK