Η συγκλονιστική ανακοίνωση του Άρη για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Το ελληνικό μπάσκετ πενθεί τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Οι ανακοινώσεις από ΚΑΕ και ΠΑΕ συνεχείς με αυτή του Άρη να ξεχωρίζει χάρη στα συγκλονιστικά λόγια με τα οποία είναι γραμμένη.

Η συγκλονιστική ανακοίνωση του Άρη για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Η είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την Ελλάδα. ΚΑΕ, ΠΑΕ και απλοί φίλαθλοι έχουν κάτι να γράψουν για τον κορυφαίο παράγοντα του μπάσκετ και της επιχειρηματικότητας στη χώρα.

ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες έσπευσαν να συλλυπηθούν την οικογένεια Γιαννκόπουλου. Συγκλονίζει η ανακοίνωση του Άρη για τον τρόπο με τον οποίο αναφέρεται στον χαμό του πρώην προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

" Το ελληνικό μπάσκετ πενθεί και η Ελλάδα όλη πενθεί.

Η μπασκετική οικογένεια που έχει προσφέρει στην καλαθοσφαίριση ίσως όσο καμία άλλη, έχασε ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της. Ολόκληρη η οικογένεια του ΑΡΗ στο πλευρό της ελληνικής και παγκόσμιας μπασκετικής οικογένειας, στέλνει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Ένας άνθρωπος, το έργο του οποίου θα το καταλάβουμε στις επόμενες γενιές, “έφυγε” απο κοντά μας.

Η λέξη συλλυπητήρια δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα μας. Ξέρουμε ότι το πνεύμα του θα είναι πάντοτε κοντά μας."

News 24/7

24MEDIA NETWORK