H Stoximan και το "Basket Αγάπης"

H Stoximan και το "Basket Αγάπης: Οι Μικροί Ήρωες στο γήπεδο" στο International Basketball Tournament Crete!

H Stoximan και το "Basket Αγάπης"

Στο 2 International Basketball Tournament βρέθηκε το "Basket Αγάπης: Οι μικροί Ήρωες στο γήπεδο" της Stoiximan, ταξιδεύοντας μέχρι την όμορφη Κρήτη και το φιλόξενο Ηράκλειο, εκεί όπου ο καταξιωμένος πλέον θεσμός της πόλης πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 22 με 24 Σεπτεμβρίου.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κρήτης, επέστρεψε δυναμικά, έχοντας προσκαλέσει στο παρκέ του HERAKLION ARENA στα “Δυο Αοράκια” τέσσερις από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες για την διεκδίκηση του τίτλου. Ευρωπαϊκοί αστέρες παίκτες των ομάδων Ολυμπιακός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ούνιξ Καζάν και Ερυθρός Αστέρας αναμετρήθηκαν στα μπασκετικά σαλόνια και έδωσαν το ‘παρών’ προσφέροντας υπέροχο θέαμα στο φίλαθλο κοινό.

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της αγωνιστικής διοργάνωσης Stoiximan.gr Basket League, το ‘Basket Αγάπης: Οι Μικροί Ήρωες στο γήπεδο’ ταξίδεψε στο Ηράκλειο και προσκάλεσε στην πιο λαμπρή εξέδρα παιδιά από τα Παιδικά Χωριά SOS Κρήτης και από το Κέντρο Ειδικών Παιδιών Ζωοδόχος Πηγή για να παρακολουθήσουν τους αγώνες, παίρνοντας μαζί τους αυτόγραφα και δώρα.

Ο Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Κάθε φορά που κάνουμε τα παιδιά να χαμογελούν, με όποια ευκαιρία, φτάνουμε πιο κοντά στο στόχο μας και σε όσα θέλουμε να εκπροσωπούμε. Το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan "Basket Αγάπης: Οι Μικροί Ήρωες στο γήπεδο" υλοποιείται σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ ήδη από πέρυσι, σε μια προσπάθεια να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό, σε αθλητές πρότυπα και φυσικά να ενισχύσουμε και να στηρίξουμε το πολύτιμο έργο που επιτελούν τα κοινωνικά ιδρύματα. Η πρώτη στάση του Basket Αγάπης στάθηκε το Ηράκλειο Κρήτης, και αναμένουμε με ενθουσιασμό και χαρά τις επόμενους προορισμούς για να δούμε όλο και περισσότερα παιδιά να χαίρονται τόσο εντός όσο και εντός γηπέδων."

H Stoximan και το "Basket Αγάπης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK