Λάμψη πρωταθλητών στο 2ο τουρνουά "Φίλιππος Συρίγος"

Περισσότερες από 290 ομάδες, 570 αγώνες και λάμψη πρωταθλητών στο "2nd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament"!

Με νέο ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε το δεύτερο τουρνουά μπάσκετ 3x3, FIBA endorsed, "Novasports 3x3 Φίλιππος Συρίγος Tournament", που διοργάνωσε η Forthnet, σε συνεργασία με την PlayFools και τον Νίκο Μπουντούρη, καθώς και την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

 

Περισσότερες από 290 ομάδες, έδωσαν το παρών στους 570 αγώνες που διεξήχθησαν, στα 6 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με τρίποντα, καρφώματα, κοψίματα, στους θεατές που κατέκλυσαν τις κερκίδες.

 

Με την αγωνιστική συμμετοχή τους τίμησαν το "Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament" οι άσοι του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Αγραβάνης, οι γνωστοί μπασκετμπολίστες Βαγγέλης Σκλάβος και Κώστας Μάγλος, οι προπονητές Ηλίας Ζούρος και Αργύρης Πεδουλάκης, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Ανδρέας Παπαντωνίου και πολλές άλλες σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του μπάσκετ.

 

Στο τουρνουά συμμετείχαν ημιεπαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές από την προεθνική εφήβων και παίδων, καθώς και ομάδες μικρών παιδιών των κλιμακίων της ΕΣΚΑ.

 

Η διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και που εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Forthnet, και ειδικότερα στον πυλώνα που αφορά τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, φέρει το όνομα του Φίλιππου Συρίγου, του ανθρώπου, που πρωτοστάτησε επί 15 χρόνια στα κανάλια Novasports και ήταν η "φωνή" που έβαλε το ελληνικό μπάσκετ σε χιλιάδες ελληνικά σπίτια.

 

Αναλυτικά οι νικητές στις εννέα κατηγορίες και οι απονεμητές των βραβευθέντων έχουν ως εξής: 

U11 Rookies: Wolves – Την απονομή έκανε o υπεύθυνος του Καταστήματος Forthnet στο Χολαργό, κ. Μιχάλης Αλικιώτης

U11: 3D – Την απονομή έκανε ο διεθνής μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μάντζαρης

WU12: Κρονάκια – Την απονομή έκανε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, κ. Ανδρέας Παπαντωνίου

U13: Stakers - Την απονομή έκανε o διεθνής μπασκετμπολίστας κ. Νίκος Μπουντούρης

WU14: Κρόνος Γέρακα – Την απονομή έκανε ο προπονητής κ. Ηλίας Ζούρος

U15: Fantastic Four – Την απονομή έκανε ο προπονητής κ. Αργύρης Πεδουλάκης

WU16: Κρόνος – Την απονομή έκανε ο δημοσιογράφος των καναλιών Novasports, κ. Γιώργος Συρίγος

U18: Atlanta Hawks – Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού, κ. Παντελής Ξυριδάκης

+18: Tigers – Την απονομή έκανε o Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Forthnet, κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης

Επίσης, στο "2nd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament" φιλοξενήθηκε και ο τελικός του "3Χ3 Urban Legends", που είναι προκριματική διοργάνωση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3Χ3 (3Χ3 World Tour) της FIBA. Η νικήτρια ομάδα "Κακουτίνο" θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Πράγα. Την απονομή στους νικητές, έκανε ο Γενικός Διευθυντής Urban Legends, κ. Αιμίλιος Σαμπάνης.