Οι ΝΒΑers που τίμησαν τα γυμναστήρια αυτό το καλοκαίρι

Στα videos που ακολουθούν θα διαπιστώσεις πως οι NBAers που βγάζουν τα περισσότερα χρήματα, είναι και αυτοί που "λιώνουν" περισσότερο το καλοκαίρι σε προετοιμασία... για την προετοιμασία της "γεμάτης" σεζόν. Δείτε ποιοι ξεχωρίζουν.

Οι ΝΒΑers που τίμησαν τα γυμναστήρια αυτό το καλοκαίρι
AP IMAGES

To CBS Sports ζήτησε από τους ΝΒΑ experts του να συγκροτήσουν μια λίστα με τους καλύτερους free agents, πριν την εκκίνηση της περιόδου που τους αφορούσε. Πριν λίγες ώρες ενημέρωσε για την εξέλιξη... της φάσης. Τι έκαναν δηλαδή, οι πλέον περιζήτητοι αυτού του καλοκαιριού. Θα δούμε τους κορυφαίους, μαζί και κάποια από αυτά που έκαναν το καλοκαίρι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ένα click θα σε πείσει για το ποιος προσπάθησε πιο σκληρά.

LeBron James

Πήρε το ταλέντο του και πήγε στους Los Angeles Lakers, όπου θα αγωνίζεται για τα τέσσερα επόμενα χρόνια. Όλο το καλοκαίρι ποστάρει videos με ρουτίνες του. Ακολουθεί ένα ποτ πουρί.

Kevin Durant

Συμφώνησε να μείνει εκεί όπου ήταν (Warriors), για τα δυο επόμενα χρόνια και να μη χρησιμοποιήσει την option που είχε.

Paul George

Μια έκπληξη την πρόσφερε στον κόσμο, όταν ανακοίνωσε πως φεύγει από τους Lakers, για να επιστρέψει στους Thunder και στην παρέα του Russell Westbrook.

Nikola Jokic

Πέρυσι είχε χάσει 16 κιλά λίπους και πήρε 3 κιλά μυικής μάζας. Άλλαξε συνήθειες -διατροφικές- και έμεινε στους Nuggets για τα πέντε επόμενα χρόνια (έναντι 148 εκατ. δολ.). Οι φετινές προπονήσεις θα έλεγες ότι ήταν... πιο απλές, σε σύγκριση με ό,τι έκανε ένα χρόνο νωρίτερα.

Chris Paul

Oι Rockets δεν έχασαν χρόνο και "δέσμευσαν" τον Paul για άλλα τέσσερα χρόνια, για το max που είχαν να δώσουν. Εκείνος έκανε προπονήσεις μόνος του, αλλά και με τους James Harden και Donovan Mitchell.

DeMarcus Cousins

Δεν υπήρχε άλλη φετινή μετακίνηση που να ήταν πιο αμφιλεγόμενη από αυτήν του Cousins, να υπογράψει μονοετές με τους Warriors. Ο Boogie είναι ακόμα σε περίοδο αποθεραπείας, μετά το διαλυμένο αχίλλειο. Αν κρίνεις από το video, είναι στην τελική ευθεία. Δες όμως, και το δεύτερο με όσα έκανε παρέα με τον Anthony Davis.

(κεντρική φωτογραφία: AP Photo/David J. Phillip)

News 24/7

24MEDIA NETWORK