Ο Γκαλινάρι χρειάζεται... χαλινάρι

Ένας μέχρι πρότινος παίκτης του Λαυρίου στοίχησε από τον διασημότερο ΝΒΑερ της Εθνικής Ιταλίας τη συμμετοχή του στο προσεχές Ευρωμπάσκετ! Διαβάστε πως… Ο Ντανίλο Γκαλιάρι το διέπραξε ξανά (VIDEO).

Ο «Gallo» της Εθνικής Ιταλίας έπαιξε… ξύλο με τον Ολλανδό σέντερ Τζίτο Κοκ κατά τη διάρκεια φιλικού (;) προετοιμασίας στην Ιταλία, έσπασε το μεγάλο δάχτυλο του δεξιού χεριού και θα χρειαστεί να μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης κάτι που σημαίνει ότι χάνει το Ευρωμπάσκετ! 

Όλα έγιναν όταν η Ιταλία είχε κερδίσει ελεύθερες βολές. Στην προσπάθειά του να πάρει καλύτερη θέση στη ρακέτα ο Κοκ χτύπησε με τον αγκώνα τον Γκαλινάρι στην καρωτίδα.

Αμέσως ο φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς όρμησε στον Κοκ ο οποίος θυμίζουμε ότι την τελευταία σεζόν έπαιξε στο Λαύριο και έγινε το κακό. Οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια και ο Γκαλινάρι έριξε δεξί… ντιρέκτ στο πρόσωπο του Ολλανδού στιγμή στην οποία έσπασε προφανώς το μεγάλο δάχτυλο του χεριού.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...