Ο Ιερώνυμος... πάει το μπάσκετ

Σε ερασιτεχνικό αγώνα καλαθοσφαίρισης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την αντίστοιχη ομάδα ιδιωτικής εταιρείας, στο πλαίσιο του εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Αθηνών, ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης».

Στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης στην περιοχή του Παπάγου, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος παρακολούθησε από την εξέδρα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον αγώνα, ενώ στο ημίχρονο σύσσωμες και οι δύο ομάδες δεν έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στην εξέδρα για να ζητήσουν οι παίκτες την ευχή του, να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες και να φωτογραφηθούν όλοι μαζί.

Τα μέλη της ομάδας καλαθοσφαίρισης  εργάζονται και ανήκουν στο ανθρώπινο δυναμικό που απασχολεί η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στον ελεύθερο χρόνο τους αγωνίζονται στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της.

Πηγή: News247.gr

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.