Αποθέωσε Διαμαντίδη ο Παπασταθόπουλος

Την ώρα που ο Δημήτρης Διαμαντίδης γνώριζε την αποθέωση από ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αρκετά χιλιόμετρα μακριά έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα.

Η τελευταία παράσταση του σπουδαίου "Μήτσου" παίχτηκε το Σάββατο (17/9) στο ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αγωνίστηκε ελάχιστα λεπτά, αποθεώθηκε και γέμισε συγκίνηση όλο το φίλαθλο κοινό.

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχαιρέτησε τον Διαμαντίδη με ποστ που ανέβασε στο facebook.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

"Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία λόγω των υποχρεώσεών μου στο εξωτερικό να δω έναν αγώνα του Δημήτρη Διαμαντίδη από κοντά. Όμως για μένα ο Διαμαντίδης αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που άρχισα να παρακολουθώ ανελλιπώς την Εθνική ομάδα μπάσκετ αλλά και όλους τους αγώνες που έπαιζε.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή μορφή του αθλητισμού, για έναν εξαιρετικό παίκτη και η παρουσία του, το ήθος του και η πορεία του στον χώρο αποτελούν παράδειγμα για μένα. Πιστεύω ότι προσωπικότητες και αθλητές όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης πρέπει να παραμένουν ενεργοί στην καθημερινή ζωή της ελληνικής κοινωνίας. Προσωπικά, σε ευχαριστώ για όσα είδα από εσένα στα χρόνια που αγωνίστηκες και για όσα έχεις προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό".

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...