"Επεξεργάζεται" το θέμα Τσαϊρέλη

Η επαφή του ΠΑΟΚ με το στρατόπεδο του Τσαϊρέλη, το θέμα της πιθανής καλύτερης πρότασης και η περίπτωση Χάγκινς.

Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη εκτίμηση στον Μιχάλη Τσαϊρέλη και ο τελευταίος θέλει να παίξει στον "Δικέφαλο", όπως επιβεβαιώνεται από το στρατόπεδο του παίκτη. Μένει να βρεθεί η λύση στο οικονομικό... Σε πρόσφατη επαφή που έγινε, στέλεχος των "ασπρόμαυρων" μετέφερε στο στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή πως ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερο δυνατό (με τα νυν δεδομένα) στην πρόταση που του έγινε, ωστόσο αυτή δεν καλύπτει τον "Τσάι".

Στον "Δικέφαλο" φαίνεται να "επεξεργάζονται" το θέμα μιας πιθανής καλύτερης πρότασης στον Ελληνα παίκτη δίχως για την ώρα να υπάρχει κάτι οριστικό. Στους "ασπρόμαυρους" ουσιαστικά έχουν "κοστολογήσει" κάθε θέση για το τι λεφτά μπορούν να διαθέσουν για τον εκάστοτε εκλεκτό του Σούλη Μαρκόπουλου. Ετσι "ψάχνουν" αν είναι εφικτό να "κόψουν" κάποια χρήματα από κάποια θέση ή θέσεις (ανάλογα και με τις διαθέσιμες επιλογές παικτών και το κατά πόσο εντοπιστούν λύσεις οικονομικά προσιτές) έτσι ώστε να εξοικονομηθεί κάποιο ποσό που θα μπορεί να δοθεί εξτρά στον Τσαϊρέλη.

Αν αυτό γίνει (και μάλιστα γίνει με όχι μεγάλη καθυστέρηση χρονικά αφού πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ο καλαθοσφαιριστής να καταλήξει σε άλλη ομάδα) ή γενικότερα βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος για βελτιωμένη πρόταση και ο παίκτης ταυτόχρονα μπορεί να κάνει κάποια οικονομική "θυσία" στα "θέλω" του, τότε είναι πιθανό να βρεθεί η χρυσή τομή. Στο μεταξύ μεταξύ των υποψήφιων ξένων φαίνεται να είναι -και- ο Αμερικανός, Τζος Χάγκινς. Είναι 22 ετών, παίζει ως γκαρντ και στο Summer League με τους Sacramento Kings έχει 4 πόντους ανά ματς. Την σεζόν 2015-16 παίζοντας για το Arkansas είχε 13,2 πόντους μέσο όρο.