Το app που θα βελτιώσει το jump shot σου

Το HomeCourt είναι ένα καινούργιο app του iPhone, το οποίο χρησιμοποιεί την 'επαυξημένη πραγματικότητα' για να ανιχνεύσει την ευστοχία, τις συνήθειες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε σουτ. Οι άνθρωποι που έχουν επενδύσει σε αυτό είναι και η εγγύηση της επιτυχίας του.

Το app που θα βελτιώσει το jump shot σου
AP IMAGES

Το press event της Apple νωρίτερα τον Σεπτέμβριο είχε μια θάλασσα από ανακοινώσεις, και μια ανακοίνωση που θα ενθουσιάσει τη θάλασσα των επαγγελματιών (και όχι μόνο) του μπάσκετ. Ο τρόπος να βελτιώσει κανείς το jump shot του είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η προπόνηση και ο ιδρώτας στο παρκέ, αλλά ένα app ονόματι HomeCourt έρχεται να βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Το HomeCourt χρησιμοποιεί την 'επαυξημένη πραγματικότητα' (το περίφημο Augmented Reality, που συναντάς δεξιά κι αριστερά) για να ανιχνεύσει τα πάντα γύρω από ένα jump shot. Πέρα από την ευστοχία του παίκτη που προπονείται, μπορεί να προσφέρει χρήσιμα στατιστικά όπως η Κινηματική, ο χρόνος εκτέλεσης του σουτ και η τροχιά του.

Το app που θα βελτιώσει το jump shot σου

Για τις ανάγκες της παρουσίασης του app, στη σκηνή ανέβηκε ο Steve Nash και ο ιδρυτής της Nex Team, David Lee. Ο Nash έχει επενδύσει στο app, μαζί με μια σωρεία ανθρώπων του ΝΒΑ, όπως ο περιβόητος ιδιοκτήτης των Mavericks, Mark Cuban, ο Jeremy Lin των Hawks και ο πρώην GM των 76ers, Sam Hinkie.

Πολλά κολεγιακά προγράμματα μπάσκετ χρησιμοποιούν ήδη το HomeCourt.

Η Apple συνεχίζει να επενδύει στην επαυξημένη πραγματικότητα. Σε μια αντίστοιχη αθλητική προσπάθεια το 2017, η Apple παρουσίασε το MLB At Bat app, με το οποίο οι fans του baseball μπορούσαν να στρέψουν το κινητό τους προς τον αγωνιστικό χώρο και να δουν τα στατιστικά κάθε παίκτη να εμφανίζονται στην οθόνη ακριβώς πάνω από το κεφάλι του. Φανταστικό.

(κεντρική φωτογραφία: AP Images/Sue Ogrocki)

News 24/7

24MEDIA NETWORK