Το λίγο από 'Ocean's Eleven' βίντεο της ΤΣΣΚΑ και ένα Όσκαρ για τον Ιτούδη

Η ομάδα του Στρατού ξεκίνησε τη χρονιά με ένα κινηματογραφικό βίντεο του recruiting του φετινού ρόστερ και ο Δημήτρης Ιτούδης ήδη έκανε ανθρώπους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού να ρωτάνε για το όνομα και το βιογραφικό του.

Το λίγο από 'Ocean's Eleven' βίντεο της ΤΣΣΚΑ και ένα Όσκαρ για τον Ιτούδη

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ένας κορυφαίος προπονητής. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι για άλλη μια χρονιά εκ των φαβορί για κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Αυτά στο παρκέ. Γιατί σύμφωνα με όσα είδαμε στο τρέιλερ-παρουσίαση της ρωσικής ομάδας για τη σεζόν 2018-19, τόσο ο κόουτς Ιτούδης όσο και οι παίκτες του μπορούν να ανοίξουν μια δεύτερη, αρκετά απρόσμενη πόρτα για τους εαυτούς τους, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Και αυτή η πόρτα δεν είναι το ΝΒΑ.

Αυτή η πόρτα είναι το Χόλιγουντ.

Σε ένα εξαιρετικό βίντεο, κατά τη γνώμη μας καλύτερο από το καθιερωμένο πια 'εύθυμο' πρόμο της Ευρωλίγκας, ο κόουτς Ιτούδης με τη βοήθεια του Αντρέι Βοροντσέβιτς φτιάχνουν κομμάτι-κομμάτι το παζλ της φετινής ΤΣΣΚΑ. Ο Έλληνας τεχνικός δίνει ρεσιτάλ υποκριτικής, κρατώντας και εξελίσσοντας το γνωστό deadpan ύφος, ενώ στην πλειοψηφία τους οι σούπερσταρ της ομάδας παίρνουν 'καλώς' για την προσπάθειά τους.

Τι ετοιμάζει για πρωινό ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ και σε ποιο άθλημα τα καταφέρνει, εκτός του μπάσκετ, ο Νάντο ντε Κολό;

Και επιτέλους, βλέπει κάποιος το ταλέντο του Δημήτρη Ιτούδη; Ένας Σόντερμπεργκ; Ένας Μάικλ Μαν; Ένας Αρονόφσκι στην τελική;

News 24/7

24MEDIA NETWORK