Το άδοξο τέλος του ταλαντούχου Wayde Sims

Ο Wayde Sims δήλωνε χθες έτοιμος να ηγηθεί των Tigers. Λίγες ώρες μετά, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από πυροβολισμό.

Το άδοξο τέλος του ταλαντούχου Wayde Sims

Την Πέμπτη 27/9 ο Wayde Sims, Gatorade player of the year της Louisiana για το 2015 (έπαιζε στο University Lab High και το οδήγησε στην κατάκτηση τριών σερί τίτλων πολιτείας, από το 2014 έως το 2016), δήλωνε έτοιμος να ηγηθεί του Louisiana State University, στην τρίτη του χρονιά στο κολέγιο. Στην αλλαγή πανεπιστημίου και ομάδας, γνώριζε πως έπρεπε να αλλάξει το σώμα του "για αυτό και όλο το καλοκαίρι δούλευα πολύ το σουτ μου, αλλά και όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να αλλάξω για να παίξω στο '3', όπως το χειρισμό της μπάλας. Βέβαια, είμαι έτοιμος να παίξω όπου με χρειάζεται η ομάδα μου".

Εξηγούσε πως όλοι στους Tigers γνωρίζουν πως υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για τη φετινή σεζόν και όλοι δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν και να εκπλήξουν πολλούς. Ο προπονητής του, Will Wade, είχε δηλώσει πως είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης. Εκείνος τον ευχαρίστησε και υποσχέθηκε τα καλύτερα, ομολογώντας ότι "μπορούσα να τα πάω καλύτερα πέρυσι, για αυτό και επένδυσα πολύ χρόνο αυτό το καλοκαίρι σε ατομική βελτίωση".

Σήμερα, Παρασκευή 28/9 ο Sims δολοφονήθηκε, κοντά στο campus του Southern University. Όπως είπε η αστυνομία του Baton Rouge, ο 20χρονος βρισκόταν σε εστιατόριο, απέναντι από το γήπεδο football του Southern University, στις 12.25 τα ξημερώματα -τοπική ώρα-, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί. Διεκομήσθη στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματα του. Είχε δεχθεί σφαίρα.

Οι αρχές ερευνούν το θάνατο του φοιτητή της κινησιολογίας και γιου πρώην star του LSU, Wayne Sims (ήταν μεταξύ των ηγετών του πρωταθλήματος στη Southeastern Conference, το 1991, μαζί με τον Shaquille O Neal), ως δολοφονία.

Photo: AP Photo/Marco Garcia

News 24/7

24MEDIA NETWORK