Ερωτηματικό ο φορ, δεδομένος ο προσανατολισμός

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα της Πέμπτης και για έναν ακόμα αγώνα φαίνεται να παίζεται μόνο η θέση του φορ στην 11άδα της «Ένωσης». Δεδομένος ο προσανατολισμός στο γήπεδο.

Ερωτηματικό ο φορ, δεδομένος ο προσανατολισμός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Τιμούρ Κετσπάγια θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξετυλίγει επί χόρτου τις σκέψεις του για το ματς της Πέμπτης με τη Σεντ Ετιέν, αφού όσο περνάνε οι μέρες η προετοιμασία της ΑΕΚ εντείνεται.

Τις τελευταίες μέρες Αλμέιδα και Πατίτο ανεβάζουν ρυθμούς προκειμένου να βρεθούν σε όσο το δυνατό μεγαλύτερη κατάσταση ετοιμότητας και να έρθουν σε θέση να μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα έστω και για μερικά λεπτά. Για τον Πορτογάλο γίνεται μία προσπάθεια, ωστόσο οι επόμενες μέρες θα είναι αυτές που θα κρίνουν αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο ή όχι.

Από εκεί και πέρα ως προς τον προσανατολισμό της στο γήπεδο η ΑΕΚ πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε δηλώσει μετά το τέλος του αγώνα στο Ζοφρουά Γκισάρ πως δε σημαίνει ότι επειδή η ΑΕΚ θα παίξει στην έδρα της στη ρεβάνς, έχει σκοπό να ανοιχτεί.

Ενδεχομένως ο Γεωργιανός τεχνικός να διατηρήσει τον ίδιο προσανατολισμό και να κοιτάξει να βελτιώσει τις συνθήκες για την κόντρα, αφού οι «κιτρινόμαυροι» για να προκριθούν χρειάζονται το γκολ και δεν αρκούνται αυτή τη φορά στο «μηδέν» παθητικό. Συνεπώς για μία ακόμα εβδομάδα, η θέση που αναμένεται να «παιχτεί» είναι αυτή του φορ με τις επιλογές του Τιμούρ για το αρχικό σχήμα να είναι οι Αραβίδης, Μπακασέτας, Πέκχαρτ.

Όπως και να έχει τις επόμενες μέρες θα γίνουν πιο συγκεκριμένα τα πράγματα. Για την ώρα το θετικό για τον προπονητή της «Ένωσης» είναι ότι τέθηκαν στη διάθεσή του όλοι οι ποδοσφαιριστές και είναι ετοιμοπόλεμοι ενόψει Πέμπτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK