Η ώρα της απόφασης για στόπερ

Ξεκαθαρίζει πολύ σύντομα το θέμα του κεντρικού αμυντικού που θα αποκτήσει η ΑΕΚ. Κολλάει του Μπελκαρουί λόγω της καθυστέρησης της έκδοσης της βίζας και της ασάφειας ως προς την άφιξη, σκέψεις για τις εναλλακτικές με πρώτη τον Σεντέρος.

Η ώρα της απόφασης για στόπερ

Το πρόβλημα με τη βίζα του Χισάμ Μπελκαρουί δεν ξεπεράστηκε μέχρι χθες το βράδυ και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για την ΑΕΚ η οποία θέλει να ολοκληρώσει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, για να δηλώσει τη λίστα στην UEFA την Παρασκευή. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει το αν θα υπάρξει κάποια άμεση εξέλιξη στην υπόθεση του διεθνούς Αλγερινού στόπερ και σε περίπτωση που αυτό δε συμβεί, τότε η ΑΕΚ θα κληθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να εξετάσει τις εναλλακτικές της και να κινηθεί γρήγορα.

Σε ότι αφορά τις εναλλακτικές για την ώρα φαίνεται να είναι η εξής μία: Η περίπτωση του Φιλίπ Σεντέρος. Ο Ελβετός κεντρικός αμυντικός που ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στην Γκρασχόπερς βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στη λίστα της ΑΕΚ, ωστόσο έχασε αρκετό έδαφος λόγω της προτίμησης των ανθρώπων της «Ένωσης» σε έναν στόπερ με τα χαρακτηριστικά του -αριστεροπόδαρου- Μπελκαρουί. Οι επόμενες ώρες είναι αρκετά σημαντικές για το θέμα του στόπερ.

Πάει στην Ξάνθη ο Σβάρνας

Ως προς τους υπόλοιπους κεντρικούς της ΑΕΚ, ακόμα και μέσα στη μέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η μετακίνηση του Στράτου Σβάρνα στην Ξάνθη. Ο τρόπος μετακίνησης είναι ακόμα ανοιχτός, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να φύγει ο ποδοσφαιριστής με μεταγραφή για την ακριτική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πατίτο: "Να παλέψουμε για το πρωτάθλημα"
Αλμέιδα: "Να μάθουμε να κερδίζουμε"
ΑΕΚ - Άρης Λεμεσού 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK