Όλες οι πιθανές σκέψεις του Κετσπάγια για το Καραϊσκάκη

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέμεινε από λύσεις λόγω των τραυματισμών τριών βασικών ποδοσφαιριστών και πλέον προσπαθεί να λύσει με τους εναπομείναντες τα προβλήματα που προέκυψαν ενόψει Καραϊσκάκη. Ο Μάνταλος και ο Λάζαρος κρίνουν την 11άδα.

Όλες οι πιθανές σκέψεις του Κετσπάγια για το Καραϊσκάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη είναι απολύτως σημαντικοί και κατά 99% αναντικατάστατοι για τον προπονητή και την ομάδα, κάτι που οδηγεί στην αναζήτηση λύσεων της τελευταίας στιγμής.

Για τον Αλμέιδα οι πιθανότητες συμμετοχής λιγοστεύουν αφού οι ενοχλήσεις δεν τον είχαν εγκαταλείψει (τουλάχιστον μέχρι χθες), ενώ για τον Μάνταλο αυξάνονται αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσο έτοιμος μπορεί να νιώθει την Κυριακή για να μπει στο 100%.

Σε ότι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές από τη μέση και πίσω, φαίνεται πως δύσκολα θα αλλάξει κάτι πέραν των… κλασικών. Λέσκοτ-Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας, Ντίντακ αριστερά, Γκάλο δεξιά και Σιμόες-Γιόχανσον στο κέντρο. Μοναδική πιθανότητα να αλλάξει κάτι σε αυτό το κομμάτι, είναι να προστεθεί ο Λαμπρόπουλος στα χαφ.

Ο Λάζαρος κρίνει την 11άδα

Για την ώρα πάντως ο ίδιος λέει πως αισθάνεται καλά για να παίξει. Τέλος, ο Βάργκας με τον οποίο τρίτωσε το κακό για τους "κιτρινόμαυρους", επίσης δεν υπολογίζεται ενόψει Καραϊσκάκη, αφού έγινε αυτό που φοβόντουσαν οι άνθρωποι της "Ένωσης" καθώς υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό. Συνεπώς η κουβέντα για την 11άδα στενεύει και στην ουσία το παιχνίδι παίζεται γύρω από τη συμμετοχή του Λάζαρου.

ΑΝ ΟΛΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΟΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΕΤΡΑΝ"...

Αν ο Μάνταλος είναι σε θέση να παίξει στο ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, τότε η μία πιθανότητα είναι να πάρει κανονικά τη θέση του μπροστά από τους Σιμόες-Γιόχανσον. Σε αυτή την περίπτωση ο Πατρίσιο Ροντρίγκες θα παραμείνει στο αριστερό φτερό της επίθεσης και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να πάρει θέση στο δεξί.

Από την άλλη υπάρχει και η εναλλακτική του Πλατέλλα, ο οποίος αυτή την ώρα φαίνεται να είναι πιο πίσω, αλλά εξακολουθούν να είναι όλα ανοιχτά. Αν συμβούν όλα τα παραπάνω τότε ο Μπακασέτας επιστρέφει φυσιολογικά στην κορυφή της επίθεσης.

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ 4-3-3

Ένα ακόμα σημαντικό ενδεχόμενο που πιθανότατα να δούμε στις προπονήσεις ως σκέψη του Κετσπάγια ή ακόμα και την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, είναι η συμμετοχή του Βασίλη Λαμπρόπουλου. Σε αυτή την περίπτωση ο Κετσπάγια θα πάει σε μια λογική 4-3-3 με τον Λαμπρόπουλο να παίζει μαζί με τους Σιμόες και Γιόχανσον για να γίνει η ΑΕΚ πιο συμπαγής στα μετόπισθεν ως προς τη βλέψη της να μη δεχτεί γκολ.

Πατίτο και Χριστοδουλόπουλος παίρνουν θέση κανονικά στα φτερά με τον Μπακασέτα προωθημένο και έξω τον Μάνταλο.

ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΡΑΒΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Αν πάλι ο τεχνικός της «Ένωσης» αποφασίσει ότι ο Μάνταλος δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος για να παίξει ενώ ο ίδιος θα χρειαστεί ποδοσφαιριστή να κινείται πίσω από τον επιθετικό, τότε ο Μπακασέτας θα είναι αυτός ο οποίος θα πάρει αυτό τον ρόλο και θα χρησιμοποιηθεί ένας εκ των Αραβίδη ή Πέκχαρτ στο αρχικό σχήμα.

Όπως και να έχει πάντως, σε ότι αφορά τον Μπακασέτα, η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το πολύ καλό σουτ του έξω από την περιοχή, κάτι στο οποίο ποντάρει ο Κετσπάγια από τον αγώνα με τη Σεντ Ετιέν στο οποίο επίσης η «Ένωση» ήξερε ότι θα δυσκολευτεί να πατήσει περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το αφήνει πίσω, βάζει τη... μάσκα και πάει Καραϊσκάκη

News 24/7

24MEDIA NETWORK