Το "κοινό μυστικό" των Μανωλάδων

Ο ίδιος ο Στέλιος υποστήριζε ότι δεν είχε εμπλοκή στη μεταγραφή του ανιψιού του στον Ολυμπιακό, πολλοί όμως μπορούσαν να φανταστούν -τουλάχιστον- τι είχε συμβεί με την ιστορία που αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα. Το κοινό μυστικό της οικογενείας, ο υιός, το παράδοξο στην ΑΕΚ και η επόμενη μέρα. Γράφει ο Άκης Γεωργίου.

Το "κοινό μυστικό" των Μανωλάδων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε μια εκδήλωση παλαιμάχων πριν από καιρό, ο Στέλιος Μανωλάς είχε κληθεί να σχολιάσει τη μεταγραφή του ανιψιού του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως θα είχε ο ίδιος ευθύνη, αν για παράδειγμα ο ανιψιός του ήταν ναρκομανής; Ανάλογη ντρίμπλα είχε κάνει όταν σε συνέντευξή του τον καιρό εκείνο είχε υποστηρίξει πως είχε πολλή δουλειά στη Ρόδο όπου βρισκόταν για το σεμινάριο προπονητικής και για τον λόγο αυτό δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με την περίπτωσή του ανιψιού του.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ πάντως γνώριζαν το "κοινό μυστικό" των Μανωλάδων, ότι δηλαδή ο Στέλιος είχε εμπλακεί στη μεταγραφή του Κώστα. Μάλιστα άνθρωποι της ομάδας τόνιζαν ότι τον είχαν δει να μπαίνει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ κυκλοφορούσε το διάστημα εκείνο ως φήμη, πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης του είχε προτείνει να αναλάβει πόστο στις "ερυθρόλευκες" ακαδημίες.

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που ήθελε ο Κώστας Μανωλάς και η οικογένειά του να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, η γνώμη του Στέλιου περίσσευε, ωστόσο αποδεικνύεται ότι ο ίδιος βοήθησε όσο περνούσε από το χέρι του να ολοκληρωθεί η συμφωνία, με τις συνομιλίες που ήρθαν στο "φως" να φανερώνουν αρκετά... σκοτεινά σημεία όσον αφορά στις επαφές του με τους "ερυθρόλευκους".

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΞΙΛΕΩΣΗ

Στον περίγυρο της ΑΕΚ είχαν μια εικόνα για το τι είχε συμβεί. Παρόλα αυτά η ομάδα του έδωσε την ευκαιρία να τον ενταχθεί στους κόλπους της.

Ο καθένας όμως είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Όχι, δεν σβήνεται η προσφορά του Στέλιου Μανωλά στην ΑΕΚ, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής. Του δόθηκε η ευκαιρία να εξιλεωθεί με την κατάκτηση του κυπέλλου, όμως αυτός εξαργύρωσε την επιτυχία του, ζητώντας να πάει ο γιος του στην ομάδα.

Όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αποτέλεσαν "σημαίες", τα ίδια τα πρόσωπα παίρνουν πολλά από τις ομάδες και λιγότερα οι ομάδες από αυτά. Μέσω των ομάδων οι ποδοσφαιριστές καταξιώνονται και το σύνηθες είναι να σέβονται "άγραφους κανόνες". Ο Μανωλάς απέδειξε πως δεν λειτουργεί με γνώμονα αυτό.

Η αλήθεια δεν καμουφλάρεται. Αυτό επιχειρήθηκε να γίνει στην ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια, η ιστορία όμως έγραψε και ο κόσμος δύσκολα θα ξεχάσει.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Πλέον, τα όσα φαντάζονταν, όσα πίστευαν, όσα υπέθεταν στην Ένωση, επαληθεύτηκαν με τρόπο κυνικό. Κακά τα ψέματα, η αποχώρηση του Στέλιου από την ΑΕΚ είναι μονόδρομος και αυτό γίνεται αντιληπτό από τον καθένα. Το οξύμωρο βέβαια είναι ότι στην ομάδα βρίσκεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος πήγε ο ίδιος στον Ολυμπιακό και όχι ο ανιψιός του. Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σαλάτες, προσπάθεια και η ελπίδα για... ματωμένα δίχτυα

News 24/7

24MEDIA NETWORK