Σε αυτούς καταλήγει ο Μπέντο με Γιουνγκ Μπόις

Ο Πάουλο Μπέντο φαίνεται πώς έχει αποφασίσει να πάει με την κλασική “συνταγή” των ντέρμπι στο παιχνίδι της Πέμπτης (24/11) με τη Γιουνγκ Μπόις για το Europa League. Τι συμβαίνει με τον Μπράουν Ιντέγε που έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Γράφει ο Αλέξης Βιρβίλης.

Σε αυτούς καταλήγει ο Μπέντο με Γιουνγκ Μπόις
bento ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ρεπό είχαν την Κυριακή (20/11) οι “ερυθρόλευκοι” και από Δευτέρα (21/11) θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Γιουνγκ Μπόις. Ο Μπέντο κάθισε και είδε το μεσημέρι το παιχνίδι με την Σιόν, έβγαλε τα τελευταία του συμπεράσματα και από αρχές της εβδομάδας θα καταστρώσει τα τελικά πλάνα του για να “καθαρίσει” την πρόκριση το βράδυ της Πέμπτης (24/11, 22.05).

Είναι ίσως η πρώτη φορά που σε ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν θα επιφυλάξει εκπλήξεις ο Μπέντο. Τουλάχιστον αυτό βγαίνει από το ρεπορτάζ του Ρέντη. Δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένα δίλημμα για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Φαίνεται πώς έχει αποφασίσει να πάει με την... πεπατημένη και την κλασική “συνταγή” των ντέρμπι. Θα επιλέξει τα πρόσωπα που τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο στην πορεία του Οκτωβρίου και σε αυτούς που έφτασαν τον Ολυμπιακό στο +7 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι και Ιντέγιε αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα στο ματς με την Γιουνγκ Μπόις.

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια ναι μεν κάνει κανονικά προπόνηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα παίξει βασικός. Βλέπετε, απέχει 50 μέρες από τα γήπεδα. Δεν φαίνεται ότι ο Ρέτσος θα απειληθεί από τον Καταλανό αμυντικό, για τον οποίο υπάρχει το ερωτηματικό όχι μόνο για τον βαθμό ετοιμότητάς του, αλλά και για το επίπεδο φυσικής κατάστασης που βρίσκεται. Οπότε... Ρέτσος!

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΙΝΤΕΓΕ

Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν προπονείται τις τελευταίες μέρες λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Με το που γύρισε δηλαδή από την πατρίδα του και τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα, δεν έχει κάνει ούτε μία προπόνηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το πρόβλημα ενδεχομένως να το κουβαλάει πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα πριν από το ματς στο Καζακστάν. Δεν χρησιμοποιήθηκε λεπτό όμως στην Αστάνα και τελικά τρεις μέρες αργότερα αγωνίστηκε κανονικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Έφυγε για τη Νιγηρία, εκεί έκανε μόνο προπονήσεις αφού δεν επιλέχθηκε στον προκριματικό του Μουντιάλ κόντρα στην Αλγερία, επέστρεψε στις αρχές της περασμένης εβδομάδας στο Ρέντη και αναμένεται από Δευτέρα (21/11) να “γκαζώσει” για την Γιουνγκ Μπόις.

Οι γιατροί το ξεκαθάριζαν εξ αρχής ότι δεν τίθεται κανένα θέμα απουσίας του από τον “τελικό” του Γιουρόπα Λιγκ με τους Ελβετούς. Μάλιστα, ειπώθηκε χαρακτηριστικά ότι αν γινόταν το ματς με τον Πλατανιά το Σάββατο (19/11), ο Ιντέγιε θα ήταν κανονικά στην αποστολή. Η ουσία είναι ότι ο Νιγηριανός έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, πάει συντηρητικά στο Ρέντη, αλλά ο Μπέντο δεν ανησυχεί καθόλου αφού έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις των γιατρών και του παίκτη ότι θα τον έχει κανονικά στη διάθεσή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK