Ψάχνει γκολτζή αλλά βάζει... αυτογκόλ

Ο ΠΑΟΚ, που γνώριζε τις μεταγραφικές του ανάγκες από το καλοκαίρι, όχι μόνο δεν έχει ακόμα ενισχυθεί, αλλά έχει μετρήσει και μια "απώλεια", με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί πίεση . Ο Γιώργος Σαββίδης προσπαθήσει να κάνει πράξη, έστω και στο... "και πέντε" όλα όσα έχει... υποσχεθεί μέσω Instagram.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports / ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ)
athanasiadis EUROKINISSI SPORTS

Η αλήθεια είναι οτι μαζεύτηκαν πολλά. Και οι... κέντες είναι όλες μια και μια. Οι περισσότερες μάλιστα, μοιάζουν με “αυτογκολ”. Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι οτι αυτά τα επικοινωιακά “αυτογκολ” έρχονται σε μια περίοδο που ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτες για να βάζουν γκολ. Όχι πως δεν έχει, αλλά οι επιθετικοί του έχουν στομώσει. Και για να πάει η κουβέντα πρώτα στους επιθετικούς που έχει ο ΠΑΟΚ και μετά το γιατί δεν έχει νέους.

Ο ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΚΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΨΑΛΙΔΑΚΙΑ

Ο Κλάους είναι ντεφορμέ. Κυρίως ψυχολογικά. Αλλά αν μη τι άλλο, θα πρέπει να του πιστωθεί κάτι. Δεν φοβάται να “εκτεθεί”. Όταν όλοι περιμένουν από εσένα να σκοράρεις “μπας και πάρεις μπρος”, συνήθως ψάχνεις κάτι “σίγουρο”. Ο Αθανασιάδης δεν έχει φοβηθεί να κάνει εκτελέσεις που στην... κατάστασή του, σηκώνουν εύκολα το “άσε μας ρε Κλάους, εδώ χάνεις το τετ-α-τετ, θες να βάλεις αυτό;”. Και όπου αυτό, τρεις από τις χαμένες ευκαιρίες που έχει κάνει στα τελευταία παιχνίδια. Με την Σλόβαν Λίμπερετς επιχείρησε να σκοράρει με τακουνάκι. Με τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Παναιτωλικό προσπάθησε να κάνει ανάποδο ψαλίδι και γυριστό εναέριο σουτ. Και προσέξτε. Οι δυο τελευταίες προσπάθειες έγιναν σε σημείο που τα ματς είναι στο 0-0. Αυτό, αν μη τι άλλο, δείχνει έναν παίκτη που δεν μπαίνει στο γήπεδο με το φόβο... μήπως εκτεθεί ξανά. Στο πέναλτι που ευστοχεί με τον Παναιτωλικό, “σκουπίζεται” σα να θέλει να διώξει την κακοδαιμονία από πάνω του.

Του Κλάους, στην κατάσταση που είναι, δεν του φτάνει ένα γκολ, με πέναλτι. Ο Κουλούρης από την πλευρά του, δείχνει να έχει κάνει πιο “γεμάτες” εμφανίσεις από τον Αθανασιάδη τελευταία. Υπήρχαν στα οποία “φάνηκε” περισσότερο, αλλά πληρώνει το τρόπο με τον οποίο ξέρει να τελειώνει τις φάσεις. Πηγαίνει στη δύναμη, και σουτάρει λες και θέλει να δει τη μπάλα να τρυπά τα δίκτυα.

ΤΑ.. ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΙΕΣΗ

Όσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις, ο ΠΑΟΚ ήταν ούτως ή άλλως πιεσμένος. Ψάχνει επιθετικό από το καλοκαίρι και όχι μόνο έφυγε το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου χωρίς να έχει καλύψει την συγκεκριμένη του ανάγκη, αλλά έχει πουλήσει και τον πρώτο του σκόρερ. Τα πάντα όμως θα ήταν διαφορετικά αν: 1) Οι άνθρωποί του δεν έλεγαν επιτακτικά οτι “πρώτα θα πάρουμε τον αντικαταστάτη του Ροντρίγκες και μετά θα παραχωρηθεί”. 2) Ο Λούμπος Μίχελ δεν είχε ταξιδέψει στην Κύπρο για τον Πιέρο Σωτηρίου, έκανε ραντεβού που ξεκινούσε στις 9:00 και πριν καλά – καλά περάσει μια ώρα, ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωνε πως “ο Σωτηρίου δεν παραχωρείται την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο”. Για την περίπτωση Ανσαριφάρντ, ο ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να πάρει τα μέτρα του σε επικοινωνιακό επίπεδο. Στις δυο πρώτες περιπτώσεις όμως, μιλάμε για “αυτογκόλ” που φέρνουν μουρμούρα και γκρίνια.

ΚΥΡΙΑΚΗ... "ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ"

Και αν κάποιος θεωρεί οτι το επικοινωνιακό “δεν παίζει μπάλα”, κάνει λάθος, διότι πολλές φορές, η πίεση που δημιουργείται, φέρνει βεβιασμένες κινήσεις. Ο Γιώργος Σαββίδης, πάντως, φαίνεται να παίρνει πρωτοβουλία. Μέχρι την Κυριακή, αναμένεται στην Θεσσαλονίκη, και υπάρχουν πληροφορίες που τον θέλουν να έχει κάνει κινήσεις έτσι ώστε να έχει στα χέρια του ονόματα παικτών, όπως άλλωστε είχε γίνει και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

« Θέλω να δω όλοι αυτούς τους ανθρώπους να μου μιλάνε αφού ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές. Γιατί, πιστέψτε με, οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι με τις μεταγραφές και το πιο σημαντικό ο προπονητής θα είναι χαρούμενος. Θέλω να δω τι θα μου λένε αυτοί οι άνθρωποι. Κάνω το καλύτερο δυνατό και οι δικοί μου άνθρωποι το γνωρίζουν» ήταν η τελευταία του ανάρτηση στοInstagramγια τα μεταγραφικά. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που... προφανώς του ζητάνε εξηγήσεις για όσα (δεν) έχουν γίνει, το κάνουν και με βάση τα δικά του λεγόμενα. Και εδώ έρχεται το επικοινωνιακό κομμάτι να επιβαρύνει το όλο κλίμα. Και όλα αυτά αφού η ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει την μεγάλη φουρτούνα που τράβηξε μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, από τη στιγμή που οι ασπρόμαυροι αναφέρουν πως μέχρι την Κυριακή ο Γιώργος Σαββίδης θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τα μεταγραφικά, δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια. Τρίτο “αυτογκολ” δεν χωράει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έστησε τον ΠΑΟΚ, πήγε με λιγότερα στον Ολυμπιακό!
Ο Κάτσε έπαιξε και… μένει οριστικά

News 24/7

24MEDIA NETWORK