Τσέχικο bullying στον Κάτσε!!

Από βασικός στα παιχνίδια των ομίλων του Europa League, ο Έργκους Κάτσε βρέθηκε χωρίς... αυτοκίνητο στο Πλζεν και η πλευρά του παίκτη ζητά την μεσολάβηση του Λούμπος Μίχελ προκειμένου ο Αλβανός μέσος να φύγει από τώρα από την Τσεχία, εκεί που του κάνουν καψόνια ακόμα και στις προπονήσεις που κάνει με την δεύτερη ομάδα.

Τσέχικο bullying στον Κάτσε!!

Ο Έργκους Κάτσε ξεκίνησε θετικά την σεζόν με την φανέλα με την Βικτόρια Πλζεν, έχοντας συνολικά εννιά συμμετοχές, μέχρι το παιχνίδι με αντίπαλο την Γιάμπλονετς για το πρωτάθλημα. Ο Αλβανός μέσος έμεινε εκτός αποστολής και θεώρησε σωστό να εκφράσει στον διευθυντή της Πλζεν Άντολφ Σάντεκ την απορία του για την παραγκώνισή του, τη στιγμή που η αγωνιστική του πορεία ήταν ανοδική.

Στη συζήτηση που άνοιξε, τα πράγματα ξέφυγαν, με τον Σάντεκ να θεωρεί πως κανείς παίκτης δεν έχει δικαίωμα να παραπονιέται, και το φινάλε να βρίσκει τον διευθυντή της Τσεχικής ομάδας εκνευρισμένο με τον Κάτσε.

Χρονικά, η πορεία του Κάτσε στα παιχνίδια τη Βικτόρια Πλζεν το τελευταίο διάστημα ήταν η εξής:

2/10 Στην 18άδα κόντρα στην Κράλοβε (πρωτάθλημα)

15/10 Μπήκε ως αλλαγή κόντρα στην Σλοβάτσκο (πρωτάθλημα)

20/10 Βασικός κόντρα στην Άστρα (Γιουρόπα Λιγκ)

23/10 Στην 18άδα κόντρα στην Σπάρτα (πρωτάθλημα)

26/10 Βασικός κόντρα στην Οπάβα (κύπελλο)

30/10 Στην 18άδα κόντρα στην Ντούκλα (πρωτάθλημα)

3/11 Βασικός κόντρα στην Άστρα (Γιουρόπα Λιγκ)

6/11 Εκτός αποστολής κόντρα στην Γιάμπλονετς (πρωτάθλημα)

Μετά την..."θερμή" συνάντηση με τον διευθυντή της ομάδας, ο Κάτσε βρέθηκε σε δύσκολη θέση, και φαίνεται πως οι Τσέχοι τον περίμεναν στην γωνία. Η καθυστερημένη επιστροφή του Κάτσε στο Πλζεν, μετά από άδεια που έδωσε το πάτημα στους Τσέχους να αρχίσουν τον... πόλεμο νεύρων.

Αρχικά του πήραν το (μισθωμένο) αυτοκίνητο που του είχαν δώσει και στην συνέχεια έδειχναν αδιαφορία για το πρόγραμμα προπόνησής του. Αν ο Κάτσε... είχε όρεξη, θα μπορούσε να κινηθεί νομικά εναντίον της Πλζεν για μείωση προσωπικότητας, αλλά η συγκεκριμένη λύση μοιάζει με την έσχατη και τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει στο μυαλό του παίκτη.

Το τελευταίο "επεισόδιο" αφορά την επιχείρηση... απεγκλωβισμού του Κάτσε από την Τσεχία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του παίκτη ζήτησε την συνδρομή του Λούμπος Μίχελ. Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που είχε ανοίξει τον δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε Κάτσε και Βικτόρια Πλζεν, και τώρα ο Κάτσε, μέσω του εκπροσώπου του, ζητά από τον Μίχελ να επέμβει προκειμένου να λυθεί ο δανεισμός και αρχικά να επιστρέψει ο παίκτης στην Τούμπα.

Και λέμε...αρχικά, διότι η επιστροφή του Κάτσε στην Θεσσαλονίκη με το πρόωρο τέλος του δανεισμού του στην Βικτόρια Πλζεν δεν σημαίνει και την επανένταξή του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Η κατάσταση που υπάρχει αναφορικά με τον Κάτσε έχει ήδη καταγραφεί και θα πρέπει να προηγηθούν αρκετές εσωτερικές συζητήσεις για την συγκεκριμένη περίπτωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK