Στην... υγειά του Πρίγιοβιτς!

Αρχικά, η πρωτιά στα πλέι οφ ήταν ο στόχος για τον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια ο Ιβάν Σαββίδης τον μετέτρεψε σε αυτοσκοπό, και πλέον με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ο Δικέφαλος του βορρά είναι υποχρεωμένος να πάρει τη πρώτη θέση, αφού όλοι του την παραχωρούν. Του Αντώνη Τσακαλέα.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στα πλέι οφ με περισσότερους βαθμούς από τις υπόλοιπες ομάδες και με ένα πρόγραμμα που θεωρητικά ήταν ευνοϊκό για εκείνον, και τελικά, αυτό αποδείχθηκε και πρακτικά. Ο Πανιώνιος, με όση βενζίνη είχε στο ντεπόζιτό του πήρε τέσσερις βαθμούς στα δυο πρώτα παιχνίδια με την ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό και το “διπλό” που έβγαλε στο ΟΑΚΑ. Και αυτά τα δυο αποτελέσματα καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τα πλέι οφ.

Οι Νεοσμυρνιώτες έκαψαν αρκετή βενζίνη σε αυτά τα δυο ματς, και ο ΠΑΟΚ τους βρήκε άδειους, την ώρα που το δικό του ντεπόζιτο ήταν πιο γεμάτο, κυρίως λόγω βάθους ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ πήρε έξι βαθμούς στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο, την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα πάρει μαξιμουμ τέσσερις και η ΑΕΚ μάξιμουμ τρεις.

Την οριστική τύχη του παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα τη μάθουμε σύντομα, και αν κάνουμε υπόθεση εργασίας σύμφωνα με την οποία το παιχνίδι θα “καταγραφεί” με 0-3, τότε οι ασπρόμαυροι, καλά θα κάνουν να πιουν μια μπύρα στην υγειά του Πρίγιοβιτς. Μια έμπνευσή του στη Τούμπα με τον Πανιώνιο και μια “στεκιά” στη Νέα Σμύρνη είναι τα δυο γκολ που έχει πετύχει ο Δικέφαλος του βορρά, συν τον “μπυροβόλο” της Λεωφόρου, και βγήκε η σούμα των πλέι οφ.

Με αυτά τα δεδομένα, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να χάσει ο ΠΑΟΚ την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Να κάνει δυο ήττες, σε ΟΑΚΑ με ΑΕΚ και Τούμπα με Παναθηναϊκό. Απέναντι στις ομάδες που η μια με τις εμφανίσεις της μετά το “διπλό” στη Τούμπα, και η άλλη με όσα έγιναν στη Λεωφόρο, ουσιαστικά έχουν παραχωρήσει την πρωτιά στον ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε τα πλέι οφ με την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ και έχασε στη Λεωφόρο μέχρι το παιχνίδι που… περιείχε τοποθέτηση προϊόντος.

Απέναντι στον Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ είχε και τον Παναγιώτη Γλύκο, που είναι ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς. Που έχει καταφέρει, στην πιο ώριμη, πιο ουσιαστική σεζόν του, να έχει για πολλούς χάσει το “δικαίωμα για να ομιλεί” λόγω του γκολ που δέχθηκε στον τελικό του κυπέλλου. Η συζήτηση για τον Γλύκο, στα μισά της, “πιάνει” και τον Αθανασιάδη και στο τέλος της έρχεται η κουβέντα περί Ελληνικού στοιχείο στο βασικό κορμό των ασπρόμαυρων, που δεν μπορεί να λείπει, αλλά οι δυο κύριοι “εκφραστές” της φέτος, έχουν θέματα…

News 24/7

24MEDIA NETWORK