Ολυμπιακός

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ γράφει για το πρώτο γκολ που περίμενε πως και πως ο ηγετικός Λάζαρος, τον "αντί - Φορτούνη" Φετφατζίδη που βρίσκει πατήματα, την ... clean sheet χωρίς να δεχτεί φάσεις, τον Χατζισαφί που αποτελεί λύση σαν αμυντικό χαφ, το...άλλο σύστημα του Μάρτινς και για την... επιβεβαίωση που ψάχνει ο Ανσαριφάρντ.

Ο Ε. ΜΙΧΟΣ γράφει για το έμμεσο "mea culpa" του Μαρινάκη που λειτούργησε ως ηγέτης, αποφασίζοντας στο συγκεκριμένο τάιμινγκ, κόντρα στον εφησυχασμό και μη λογαριάζοντας το κόστος, να αντικαταστήσει τον δημοφιλή "man of the club" Λεμονή με προπονητή μακράς πνοής. Η ανάγκη για συσπείρωση – ενότητα και η...μεταγραφική προίκα.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αουτσάιντερ για την πρόκριση στους "8" εξαιτίας ενός τραγικού λάθους του Λεάλι αλλά απαλλάχθηκε από τις εμμονές Μπέντο, εξαιτίας του βαρύ-όπως διοχέτευε- Καμπιάσο. Επιστροφή στην κανονικότητα για τους ερυθρόλευκους, με τον Αργεντινό να αποδεικνύει ότι έχει το ειδικό βάρος να είναι ο ηγέτης ως το τέλος της σεζόν.

Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για τον Πορτογάλο που τα θέλει μονά-ζυγά δικά του και εξηγεί γιατί στην πραγματικότητα αδικεί τους Ρέτσο-Μανθάτη-Ανδρούτσο-Νικολάου όταν τους χρησιμοποιεί χωρίς πλάνο και λογική, μεθόδευση και στρατηγική κινδυνεύοντας έτσι να τους κάψει, σε έναν Ολυμπιακό που χρειάζεται ηγετικές προσωπικότητες και δεν συγχωρεί "στάρ".