Αναλλοίωτο DΝΑ με τη μαεστρία του Μαρίνου!

Οταν μια ομάδα μετρά 11 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στην Ευρώπη κάτι κάνει σωστά. Παρά την αλλαγή προπονητή, το DNA έμεινε αναλλοίωτο και η ΑΕΚ "αναγκάζει" τους οπαδούς της αρχές Αυγούστου να παρατήσουν τις διακοπές τους και να γεμίσουν το ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τρίτη με στόχο την πρόκριση.

Αναλλοίωτο DΝΑ με τη μαεστρία του Μαρίνου!

Η Σέλτικ έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ το έκτο επίσημο παιχνίδι της για φέτος, αλλά η διαφορά δεν φάνηκε και τόσο έντονα...

Οι γηπεδούχοι ναι μεν ήταν ένα... τακ πιο γρήγοροι -που έτσι κι αλλιώς είναι- αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο, όπως και με την Γαλατασαράι να "κλειδώσει" όλα τα ατού του αντιπάλου.

Επί της ουσίας, το βασικότερο σε αυτό που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης, ήταν ότι παρά την αλλαγή προπονητή, το σύνολο έχει διατηρήσει τη μαχητικότητα και τη διάθεση αυτή που της έδωσε το πρωτάθλημα πέρυσι. Η παρουσία του Ουζουνίδη, ωστόσο έχει προσθέσει κι άλλα στοιχεία στην ΑΕΚ, εξίσου σημαντικά που θα φανούν σύντομα!

Για παράδειγμα σε δύο σημεία που θα μπορούσαν να είχαν καταρρεύσει όλα, δηλαδή στο πρώτο γκολ του ΜακΓκρέγκορ και την αποβολή αργότερα του Γαλανόπουλου, κανένας από τους "κιτρινόμαυρους" δεν... τόλμησε να ξεμυτίσει από το πλάνο του κόουτς Μαρίνου.

Εννοείται πως για να βγει το στρατηγικό κομμάτι βοήθησε και το γεγονός πως οι παίκτες στα δύσκολα ανέβασαν την απόδοσή τους πάνω από τα στάνταρ τους, πράγμα που επίσης συνέβη σε περσινά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Παρότι νωρίς για να γραφτεί το κλισέ "...φαίνεται η δουλειά του Ουζουνίδη..." υπάρχει ένας βασικός παράγοντας στην ΑΕΚ της Σκωτίας που το χρεώνεται 100% ο νέος προπονητής της πρωταθλήτριας.

Αυτός είναι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που όχι απλά παραγκωνίστηκε πέρυσι, αλλά χλευάστηκε κιόλας όσο λίγοι. Βέβαια, έφταιγε κι ο ίδιος γιατί κάθε φορά που του δινόταν ευκαιρία... χανόταν μέσα στο πλήθος.

Με τον Ουζουνίδη, πλέον, στον πάγκο η ΑΕΚ έχει "κερδίσει" μία έξτρα απειλή για τις αντίπαλες άμυνες, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Και ο ποδοσφαιριστής αυτός, προσέξτε βοηθάει την ομάδα του σε μία δύσκολη συγκυρία που την έχει χτυπήσει η ατυχία με τις απώλειες των Τσιγκρίνσκι, Μάνταλου έστω κι αν δεν παίζουν στην ίδια θέση. Το ζητούμενο είναι όταν το σύνολο έχει ανάγκες, να παίρνει κάτι απ' όλους που το απαρτίζουν. Με τον Κλωναρίδη αυτό συμβαίνει και αποτελεί επιτυχία...

Υ.Γ. Η Σέλτικ δεν είναι η... υπερηχητική ομάδα για την οποία διαβάζαμε όλες αυτές τις ημέρες. Έχει πολλά τρωτά σημεία και φάνηκε απέναντι σε μία ΑΕΚ που δεν έχει ρολάρει ακόμη. Στο ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα οι Σκωτσέζοι θα έχουν πρόβλημα αν βρουν μπροστά τους ένα πρωταθληματικό σύνολο όπως αυτό που αναμετρήθηκαν μέσα στο σπίτι τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK