Απόψεις

Ο πρώτος αγώνας του 2016 μπορεί να μην έφερε την απόλυτη ανατροπή αλλά μας άφησε υποσχέσεις για μία πιο ενδιαφέρουσα σεζόν. Ο Πάνος Σεϊτανίδης αναλύει όσα συνέβησαν στην Αυστραλία.

Αν πόνταρα πριν τις κατατακτήριες για το τελικό τους αποτέλεσμα, η αλήθεια είναι πως τα λεφτά μου στον Nico Rosberg θα τα έβαζα. Η pole για τον Γερμανό ήταν μονόδρομος, το σχέδιο δράσης δεν έχει Plan B. Ο Π. Σεϊτανίδης σχολιάζει τη δεύτερη μέρα του "τελικού" ανάμεσα σε Rosberg-Hamilton.

Το αξίζει ο Rosberg;

Τελ. ανανέωση : 11/11/14 16:53

Ο Γερμανός είναι πλέον το αουτσάιντερ για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, αλλά ο Πάνος Σεϊτανίδης προσπαθεί να αποδείξει γιατί έχει ήδη κερδίσει πολλά.

Ο Πάνος Σεϊτανίδης σχολιάζει τη νέα τροπή στη μάχη του τίτλου της F1, μετά από το Grand Prix της Σιγκαπούρης και τη νίκη κορυφής του Lewis Hamilton, o οποίος πέρασε τον ομόσταυλό του, Nico Rosberg.

Rollercoaster!

Τελ. ανανέωση : 19/07/14 21:49

O Πάνος Σεϊτανίδης κάνει τον… ψυχολόγο του Lewis Hamilton μετά τις κατατακτήριες της Γερμανίας.

Keep Fighting Schumi

Τελ. ανανέωση : 17/06/14 10:22

Ο Πάνος Σεϊτανίδης σχολιάζει την πολύμηνη μάχη που δίνει ο Michael Schumacher για να κρατηθεί στη ζωή κι εύχεται να επιτευχθεί σύντομα η επόμενη νίκη.

This is War!

Τελ. ανανέωση : 26/05/14 14:56

Ο Πάνος Σεϊτανίδης σχολιάζει το GP Μονακό και τον "πόλεμο" των οδηγών της Mercedes.

Πού κρίθηκε το ματσάκι στην πίστα της Καταλονίας; Η απάντηση είναι σύνθετη. Ο Πάνος Σεϊτανίδης σχολιάζει τη νίκη του Lewis Hamilton στο Grand Prix της Ισπανίας. Live Chat απόψε στις 21.30 για την έως τώρα εξέλιξη της σεζόν.

Αφήσαμε την Ασία, ήρθαμε Ευρώπη, κάναμε διάλειμμα, περιμέναμε ανατροπές αλλά... άνθρακας ο θησαυρός. Οι Mercedes απέδειξαν πως όχι μόνο παραμένουν μπροστά, ίσως να απομακρύνθηκαν κιόλας. Πράγμα που αναγκαστικά μας κάνει να εστιάζουμε στον επικείμενο, νέο εμφύλιο. Ο Πάνος Σεϊτανίδης παραθέτει τις σκέψεις του ενόψει του ισπανικού GP.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".