Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μετά από 2,5 χρόνια στο τιμόνι του Contra.gr αποχαιρετάει με τον δικό του τρόπο το "μπλε" σάιτ κάνοντας τον απολογισμό.

Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα

Το αποχαιρετιστήριο κείμενο είναι πάντα το πιο δύσκολο. Γιατί όταν το γράφεις σκέφτεσαι όλες εκείνες τις στιγμές για τις οποίες ένιωσες περήφανος, για το Μέσο το οποίο εργάζεσαι. Και αυτό νιώθω τώρα στο τελευταίο άρθρο μου στο Contra.gr. Περήφανος για τη σκληρή δουλειά, περήφανος για το αποτέλεσμα αλλά κυρίως περήφανος για τους συνεργάτες μου.

Για παραπάνω από δύο χρόνια όλοι οι δημοσιογράφοι του Contra.gr με επαγγελματισμό, αποτελεσματικότητα και αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης απέδειξαν ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Και το όνειρο ήταν να κάνουμε το "μπλε site" και πάλι μεγάλο, ανταγωνιστικό, διαδραστικό, γρήγορο και αξιόπιστο. Και το καταφέραμε.

Καταφέραμε να γράφουμε την άποψή μας χωρίς να φοβόμαστε, καταφέραμε να "σπάσουμε" ρεκόρ επισκεψιμότητας που κανείς δεν πίστευε, καταφέραμε να βγάλουμε αποκλειστικά ρεπορτάζ, καταφέραμε να μιλήσουν σε μας όλα τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, καταφέραμε να "ενοχλούμε" τους ισχυρούς και να προστατεύουμε τους ανίσχυρους.

Όλα αυτά με την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι εκατομμύρια "πιστοί" επισκέπτες του Contra.gr και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν. Το site κάνει μία νέα αρχή και θέλει την στήριξη όλων προκειμένου να κερδίσει ακόμη ένα στοίχημα.

Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν σε αυτό το εγχείρημα. Τη διοίκηση της 24MEDIA, τους αθλητές, τους προπονητές, τους συναδέρφους άλλων ΜΜΕ και κυρίως τη συντακτική ομάδα του site. Ήταν το καλύτερο ταξίδι μου, μετά από σχεδόν 20 χρόνια στην αθλητική δημοσιογραφία.

Καλή τύχη στο νέο Contra.gr, παρότι εδώ και 15 χρόνια έχει αποδείξει ότι ξέρει να φτιάχνει την τύχη του.

* Το επόμενο βήμα θα μας βρει στο Sport24.gr και στον Sport24 Radio 103.3.

News 24/7

24MEDIA NETWORK