Όταν ο Γιώργος γνώρισε την Ιωάννα

Ο Σωτήρης Γεωργίου γράφει για τη γνωριμία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη σύζυγό του, Ιωάννα, τη ζωή τους και την άνιση μάχη που δυστυχώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

Όταν ο Γιώργος γνώρισε την Ιωάννα

Η χειρότερη στιγμή στην ζωή ενός ανθρώπου είναι ο θάνατος, καθώς η κακιά αρρώστεια όπως ο καρκίνος θερίζει και δεν υπολογίζει αγάπη, χρήματα και δόξα.

Δυστυχώς αυτή την φορά χτύπησε πάλι ένα νέο άνθρωπο, μια σωστή οικογένεια. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε τα πάντα για να αντιμετωπίσει η αγαπημένη του σύζυγος το κακό που βρήκε την οικογένειά του αλλά κανείς δεν έχει το φάρμακο, ακόμα και ας έχεις τα λεφτά όλου του κόσμου και τους καλύτερους γιατρούς.

Δυστυχώς για τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού στο μπάσκετ η υπομονή και το πείσμα στην μάχη της συζύγου του Ιωάννας Στάχτου με την αρρώστια-μάστιγα της σημερινής μας εποχής δεν αρκούσαν. Η μάχη ήταν άνιση και τα γιατί πολλά.

ΖΩΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Η ζωή και ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Ιωάννα Στάχτου ήταν σαν παραμύθι. Μια πολύ σοβαρή και σωστή οικογένεια. Υπόδειγμα, που ποτέ δεν ενόχλησαν, ποτέ δεν προκάλεσαν και πάντα ήταν κοντά σε ανθρώπους που είχαν την ανάγκη χωρίς τυμπανοκρουσίες και διαφημίσεις. Ο Γιώργος γνώρισε την Ιωάννα στις αρχές του 2000 σε ένα αποκριάτικο πάρτι στα Βόρεια προάστια της Αθήνας.

Τον Αύγουστο του 2008 παντρεύτηκαν στην Αγία Μαρίνα στο Λαγονήσι, με την δεξίωση να πραγματοποιείται στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Ήταν ένας πολύ όμορφος γάμος με 700 καλεσμένους από την ελίτ της κοινωνίας. Χωρίς όμως να προκαλέσουν σε καμία περίπτωση αφού το ζευγάρι αγαπούσε τους χαμηλούς τόνους, τις βόλτες στα νησιά του Αιγαίου, στο Ψυχικό. Δεν έδειχναν ότι είναι μια από τις πιο πλούσιες ελληνικές οικογένειες.

Related content

Ο Γιώργος και η Ιωάννα ήταν ένα ζευγάρι της διπλανής μας πόρτας και ερωτευμένο κάθε μέρα. Αγαπούσαν και οι δύο την θάλασσα και γι' αυτό και στην τελετή του γάμου τους στη θάλασσα υπήρχαν στολισμένα και φωτισμέναιστιοπλοϊκά σκάφη ενώ το μυστήριο τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ

Η πρόταση γάμου από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, είχε γίνει στη Ρώμη, ενώ το ζεύγος έζησε την καλύτερη στιγμή του το 2010 όταν ήρθε στην ζωή η μοναχοκόρη τους.

Και ξέραμε τόσα λίγα γιατί ζούσαν σαν ένα απλό αγαπημένο ζευγάρι μακρυά από την δημοσιότητα και τα μεγαλεία που ένα τέτοιο ζευγάρι δεν έχει ανάγκη.

ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ

Το κακό όμως χτύπησε την πόρτα τους λίγο αργότερα και το φετινό καλοκαίρι, η Ιωάννα Στάχτου-Αγγελοπούλου, νοσηλεύτηκε σε ειδική κλινική στις ΗΠΑ,αλλά το αποτέλεσμα ήταν σε όλη αυτή την μάχη απλά να κερδίσει χρόνο για να χαρεί την κόρη της και τον άντρα της.

Παρά την σοβαρή ασθένειά της κατέβαινε και στο ΣΕΦ και κανείς δεν ήξερε το κακό που είχε βρει το αγαπημένο ζευγάρι που και αυτή την μάχη την έδωσε αγαπημένο, χωρίς να μάθει κανείς τίποτα μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η μάχη με την επάρατη νόσο όμως είναι άνιση και δυστυχώς η Ιωάννα έφυγε από την ζωή μόλις στα 42της χρόνια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει και να βρει την δύναμη ο Γιώργος Αγγελόπουλος να ξεπεράσει τον αβάσταχτο πόνο και τον μεγάλο χαμό έχοντας πλέον μόνος να φροντίσει την κορούλα της οικογένειας. Από εμάς τα θερμότερα συλλυπητήρια και κουράγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Έφυγε" από τη ζωή η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK