Σίνγκλετον: Τον δίνεις και καθαρίζεις!

Γιατί ο Κρις Σίνγκλετον είπε "όχι" στην ηγεμονική πρόταση του Παναθηναϊκού για να ανανέωση και πώς πρέπει να χειριστεί από εδώ και στο εξής το τριφύλλι την υπόθεση του Αμερικανού; Ο Σωτήρης Γεωργίου ζυγίζει την κατάσταση και καταλήγει στο συμπέρασμα πως πρέπει να τον πουλήσει άμεσα.

Σίνγκλετον: Τον δίνεις και καθαρίζεις!

Πολύς λόγος για τον Σίνγκλετον και το "όχι" στα λεφτά και την ηγεμονική πρόταση του Παναθηναϊκού για να ανανεώσει. Η αλήθεια είναι ότι στην ομάδα του ΠΑΟ περίμεναν την αρνητική απάντηση καθώς ο Σίνγκλετον είναι γενικά όπως γράψαμε ιδιόρυθμος, απόμακρος, δεν δένεται με τους συμπαίκτες του και τον σύλλογο γενικά και τον ενδιαφέρουν μόνο οι καλές οικονομικά προτάσεις.

Με όλα αυτά και καθώς είχε ραγίσει και το γυαλί μετά το πούλμαν, στην ΚΑΕ δεν ήταν αισιόδοξοι αλλά έκαναν αυτό που έπρεπε. Και πλέον το ερώτημα είναι τι κάνει ο ΠΑΟ;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ "ΟΧΙ"

Ασφαλώς η επίσημη δικαιολογία και η βασική είναι τα λεφτά και τα capital controls αν και στην ομάδα βρήκαν μια μίνι λύση για το ζήτημα και άλλωστε με την λογική αυτή η Ελλάδα θα ήταν.... Ουγκάντα πχ και δεν θα έρχονταν κανείς να παίξει εδώ. Παρόλα αυτά ο Σίνγκλετον γενικά είχε πάντα θέμα με το που θα είναι τα χρήματά του.

Όμως η αρνητική απάντηση ήρθε γιατί δεν θέλει να δένεται γενικά με ένα μέρος και μια ομάδα, ξέρει ότι ανεβαίνει πλέον πολύ η αξία του και θέλει να βγαίνει στο χρηματιστήριο κάθε χρόνο για να βρίσκει την καλύτερη πρόταση χωρίς να τον ενδιαφέρει βασικά κάτι άλλο. Κοινώς ο Αμερικανός έχει πρώτο γνώμονα το χρήμα και το καλύτερο συμβόλαιο.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΟ

Για μένα ο Παναθηναϊκός τον δίνει και καθαρίζει! Λογικά εφόσον δεν έρθει πρόταση από το ΝΒΑ μέχρι Πέμπτη βράδυ, ο παίκτης ανήκει με το περσινό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό (αυξημένες απολαβές στο 1,3εκ). Ο Γιαννακόπουλος αν και θα έρθει πάλι πρόταση και 1εκ από την Χίμκι λογικά, δεν ήθελε να ακούει να τον δώσει για να μην το "χρεωθεί" από τον κόσμο. Και επειδή δεν υπάρχουν παίκτες στην αγορά σαν τον Σίνγκλετον τώρα.

Από την άλλη όμως ο Παναθηναϊκός χάνει σίγουρα 1εκ αφού του χρόνου ο παίκτης θα είναι ελεύθερος και φευγάτος. Aν είναι "φευγάτος" και μέσα στην σεζόν με την έννοια να έχει το μυαλό του στο νέο του συμβόλαιο και να μην....σκοτώνεται στο παρκέ, ο ΠΑΟ θα έχει και ένα παίκτη που ξέρει ότι θα φύγει και δεν θα βάζει την ομάδα πάνω απ όλα. Και σε αυτή την περίπτωση θα χάσει και αγωνιστικά και θα έχει χάσει και το 1εκ.

Όμως αν τον δώσει τώρα έχει 2,3 εκ. στα χέρια, παίρνει ένα παίκτη με 1εκ και έχει και καβάτζα για την σεζόν ή για ότι άλλο προκύψει. Πάνω απ όλα όμως δεν θα έχει ένα παίκτη που από πέρσι χαλάστηκε και αυτός και η ομάδα μαζί του(μετά την Φενέρ) και που θέλει να φύγει και λέει όχι σε μια ελκυστικότατη ανανέωση...

News 24/7

24MEDIA NETWORK