Η εξέλιξη δεν σταματά ποτέ...

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος αναλαμβάνει την ηγεσία του Contra.gr και βάζει το αναγνωστικό κοινό στη νέα εποχή της ιστοσελίδας.

Η εξέλιξη δεν σταματά ποτέ...

Ρεπορτάζ, άποψη, ανάλυση, αξιοπιστία. Με πυλώνες αυτές τις λέξεις, δημιουργήθηκε το contra.gr. Εξελίχθηκε, μεγάλωσε και εξακολουθεί να μεγαλώνει. Η πορεία αυτής της -ποσοτικής, αλλά κυρίως ποιοτικής- εξέλιξης που αγκαλιάζουν διαρκώς όλο και περισσότεροι από εσάς, δεν σταματά ποτέ. Συνεχίζεται με την ίδια διάθεση, εντάσσοντας νέες ιδέες, αλλά και περισσότερη εστίαση στη βάση της δημοσιογραφίας που δεν είναι άλλη από την ΕΙΔΗΣΗ.

Όταν άνοιξε για μένα η πόρτα του "μπλε" σάιτ, πριν από περίπου 2,5 χρόνια, δεν είχα φανταστεί ότι θα σας έγραφα σήμερα ως ο νέος επικεφαλής. Από την πρώτη στιγμή, όμως, κατάλαβα ότι υπάρχουν δυνατότητες ανέλιξης για όλους, εξαιρετικές συνθήκες συνεργασίας και οι απαραίτητες ευκαιρίες. Μέσα από αυτή τη διαδικασία της συνολικής προσπάθειας, της ακόρεστης διάθεσης και της δίψας για κάτι φρέσκο, το αποτέλεσμα γίνεται, διαρκώς, πιο ελκυστικό για όλους εσάς και οι απαιτήσεις πιο μεγάλες για όλους εμάς.

Γι' αυτό και πέρα από την ΕΙΔΗΣΗ, θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο κοντά σε αυτό που ψάχνετε σχετικά με το "πως", το "γιατί", το "πότε". Το contra.grδεν αλλάζει. Παραμένει πιστό στις αρχές του. Επιχειρεί, παράλληλα, μέσω ρεπορτάζ να φωτίσει πτυχές που μένουν κρυμμένες, να προβάλει περισσότερο το παρασκήνιο, να εξαντλήσει όλους τους άξονες που βοηθούν στο να κατανοήσουμε πλήρως ένα θέμα και να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη άποψη.

Το νέο Contra.gr, με σεβασμό στο τρίπτυχο που το οδηγεί εδώ και 15 χρόνια, θα εντείνει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια για διεισδυτική δημοσιογραφία, για αιχμηρές απόψεις, αλλά και για πρωτότυπα θέματα που συνδυάζουν ουσία κι ενδιαφέρον. Σε αυτή την προσπάθεια, περιμένουμε τη δική σας ανταποκρίση, όπως εκφράζεται όλα αυτά τα χρόνια με διάφορους τρόπους και σίγουρα θέλουμε να μας "ζητάτε" ολοένα και περισσότερα, ολοένα και καλύτερα. Να μας κρίνετε ακόμη πιο αυστηρά. Μόνο έτσι θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι και θα καλύψουμε όλο και περισσότερα από τα "θέλω" σας...

Y.Γ.: Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε καθημερινά και από τη συχνότητα τουSport24 radio 103,3(12-2 κάθε μεσημέρι, “Ανατροπή και Πέναλτι”),αλλά και μέσα από την αρθρογραφία τουSport24.gr

Σταύρος Γεωργακόπουλος

Διευθυντής σύνταξης

Contra.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK