Ρομαό: Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 32χρονου μέσου της Μαρσέιγ Αλέξις Ρομαό βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από τη Γαλλία!

Ρομαό: Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό!

Τον Αλέξις Ρομαό στέλνουν αξιόπιστες πηγές από τη Γαλλία στον Ολυμπιακό για να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή!

Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή, 32 ετών, διεθνή με το Τόγκο (57 συμμετοχές), ο οποίος έμεινε ελεύθερος στο τέλος της περιόδου από τη Μαρσέιγ κι όπως όλα δείχνουν είναι φαβορί για τη θέση του αμυντικού μέσου στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο έμπειρος μέσος βρίσκεται ήδη στη χώρα μας όπου συζητάει με ανθρώπους του Ολυμπιακού την προοπτική συνεργασίας.

Ο Ρομάο (1,82) έχει πολύ μεγάλη θητεία στο «Σαμπιονά» και λέγεται ότι αποτελεί θερμή εισήγηση προς την τεχνική ηγεσία, του αθλητικού διευθυντή της ομάδας Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά εδώ και χρόνια.

Με το σύλλογο της Μασσαλίας έχει αγωνιστεί συνολικά σε 106 παιχνίδια του πρωταθλήματος (4 γκολ). Πέρυσι έπαιξε σε 13 ματς βασικός κι άλλα 10 ως αλλαγή, πρόπερσι μέτρησε 32 συμμετοχές (τις 27 στην ενδεκάδα), ενώ την περίοδο 2013-2014 είχε 36 παρουσίες όλες στο αρχικό σχήμα.

Παλιότερα αγωνίστηκε στη Λοριάν, τη Γκρενόμπλ και την Τουλούζ. Η βασική του θέση είναι κόφτης, ωστόσο, παίζει με την ίδια ευχέρεια στόπερ, αλλά και κεντρικό χαφ.

Με άλλα λόγια πρόκειται για ένα «πολυεργαλείο» με εμπειρία που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Μέσα στις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε το τι ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωσή του, καθώς –μέχρι στιγμής τουλάχιστον- από πλευράς Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό. Εν αναμονή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Έρχεται Αθήνα ο Τιοτέ"
Ο Πασιένσια της Πόρτο κοντά στον Ολυμπιακό
"Ο Ολυμπιακός παίρνει Ρολάντο και δίνει Πάρντο, Ντα Κόστα"
Ο Ολυμπιακός πήρε τερματοφύλακα που φεύγει δανεικός

News 24/7

24MEDIA NETWORK